مقاله تغییرپذیری فصلی و دوره‌ای ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی تود? راش شرقی در جنگل آموزشی پژوهشی شصت‌کلاته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرپذیری فصلی و دوره‌ای ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی تود? راش شرقی در جنگل آموزشی پژوهشی شصت‌کلاته دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرپذیری فصلی و دوره‌ای ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی تود? راش شرقی در جنگل آموزشی پژوهشی شصت‌کلاته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرپذیری فصلی و دوره‌ای ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی تود? راش شرقی در جنگل آموزشی پژوهشی شصت‌کلاته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرپذیری فصلی و دوره‌ای ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی تود? راش شرقی در جنگل آموزشی پژوهشی شصت‌کلاته :

تعداد صفحات :۲۴

تغییرات فنولوژی برگ، مشخصه‌های بارش و شرایط آب‌وهوا موجب تغییر فصلی در کمیت و کیفیت توزیع اجزای بارش (ساقاب، تاج‌بارش و اتلاف تاجی) در توده‌های پهن‌برگ خزان‌کننده می‌شوند. این پژوهش در تود راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky) واقع در جنگل شصت‌کلاته با اقلیم نیمه‌مرطوب اجرا شد. برای تعیین مقدار اتلاف تاجی، ۳۱ درخت راش به‌طور تصادفی انتخاب شدند. بارش، ساقاب و تاج‌بارش به مدت یک سال، از ۲۲ آبان ۱۳۸۴ تا ۲۲ آبان ۱۳۸۵، اندازه‌گیری شدند. مقدار بارش ۱/۸۲۷ میلی‌متر بود. میانگین سهم اتلاف تاجی بهار ۴/۵۲ درصد، تابستان ۱/۶۶ درصد، پاییز ۲/۵۸ درصد، زمستان ۵/۵۳ درصد، دور برگ‌دار ۵/۵۶ درصد و دور بی‌برگی ۷/۵۶ درصد به‌دست آمدند. نتایج تجزی واریانس نشان می‌دهد که بین سهم اجزای بارش در فصل‌های سال تفاوت وجود دارد، ولی سهم اجزای بارش در دوره‌های برگ‌دار و بی‌برگی مشابه بود‌ (۰۵/0p <). تغییرات فصلی سبب تفاوت در سهم توزیع اجزای باران در فصل‌های سال شده است، به‌طوری‌که بیشین سهم ساقاب و تاج‌بارش در بهار و کمین آنها در تابستان حاصل شد. علاوه‌بر این، بیشینه و کمین سهم اتلاف تاجی به‌ترتیب در تابستان و بهار به‌دست آمد. کمین مقدار آب واردشده به کف جنگل در تابستان و بیشین آن در بهار و زمستان بود. با توجه به نتایج این پژوهش، اجرای عملیات پرورشی برای افزایش ورودی آب به کف جنگل در فصل تابستان ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.