مقاله طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج :

تعداد صفحات :۱۳

برنج یکی از مهمترین مواد غذایی در ایران می باشد. ممکن است یک رقم برنج با کیفیت بالا با اهدافی مثل سودجویی با یک رقم برنج دیگر که کیفیت پایین تری دارد مخلوط شود. این مقاله به ارائه ی یک سیستم خبره جهت تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از تصاویر گرفته شده از توده ی برنج پرداخته است. ایده¬ی اصلی جهت تشخیص اصالت بر روی بافت برنج استوار است که ممکن است با مخلوط شدن دو رقم برنج با یکدیگر، بافت توده ی آنها نیز تغییر نماید. به این منظور، در ابتدا، با استفاده از یک جعبه سیاه در فواصل مختلف ترکیبی، تصویربرداری انجام شد. سپس ویژگیهای بافتی مربوط به توده ی برنج با استفاده از سه روش هیستوگرام تصویر، ماتریس هم رویدادی و الگوی دودویی محلی به دست آمد. جهت پیداکردن ویژگی های برتر استخراجی، از الگوریتم ژنتیک استفاده شد. سپس از یک شبکه عصبی برای رگرسیون استفاده شد. ورودی این شبکه عصبی، ویژگی های برتر استخراجی و خروجی آن درصد ترکیب بود. بهترین کارایی با استفاده از الگوی دودویی محلی با مقدار خطای ۹۲/۴ و ضریب همبستگی۹۱۵۳/۰ به دست آمد. برای بهبود نتایج ارائه شده، نتایج مرحله قبل با هم ترکیب شد که مقدار خطا به ۲۱/۴ و ضریب همبستگی ۹۳۵۶/۰ کاهش پیدا کرد. نتایج این پژوهش می تواند در ساخت یک سیستم اصالت سنج ارقام برنج مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.