مقاله تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج :
تعداد صفحات :۲۶
هدف از اجرای این پژوهش، بررسی تاثیر طول مدت رطوبتدهی (۲ و ۴ روزه)، دمای رطوبتدهی (۱۰ و °C 25( و رطوبت نهایی دانه ( ۸، ۱۱، w.b. 14%) بر درصد دانههای خردشده در مراحل پوستگیری و سفیدکنی سه رقم متداول شلتوک دراستان گیلان بود. نتایج نشان داد که اثرات عوامل اصلی و متقابل بر درصد خرد شدگی دانه در مراحل پوستگیری و سفیدکنی معنی دار بود. رقم هاشمی از بیشترین میانگین دانههای خرد سفیدکنی(۹۹/۴۲%) و پوستگیری (۴۸/۳۸%) برخوردار بود و با افزایش مدت رطوبت دهی از دو روز به چهار روز خرد مرحله پوستگیری از ۲۳/۲۰ % به ۵۹/۱۵% و درصد دانه های خرد مرحله سفیدکنی از ۸۳/۲۹ % به ۱۹/۲۷% کاهش معنی داری داشت و با افزایش دمای رطوبتدهی نمونهها از ۱۰ به °C25، میانگین دانههای خرد مرحله پوستگیری از ۲۶/۱۹% به ۵۶۷/۱۶% و میانگین درصد دانههای خرد مرحله سفیدکنی، نمونهها از مقدار ۶۴/۲۹% به ۳۸/۲۷% کاهش معنیداری داشت. افزایش رطوبت نهایی نمونهها از ۸ الی w.b. 14% باعث کاهش معنیدار دانههای خرد پوستگیری از مقدار میانگین ۳۹/۲۱% به ۸۸/۱۴% و باعث افزایش معنیدار دانههای خرد سفیدکنی از میانگین ۱/۲۵% به ۰۵/۳۱% شد. نتایج مقایسه میانگین اثرات متقابل چهارتایی نشان داد که کمترین دانههای خرد حاصل از پوستگیری (۷۳۶/۴%) در آزمایش با رقم حسنی و مدت رطوبت دهی ۴ روزه، دمای رطوبت دهی°C10 و رطوبت نهایی w.b. 14% و بیشترین مقدار دانههای خرد حاصل از پوستگیری (۸/۵۶%) در آزمایش با رقم هاشمی، مدت رطوبتدهی ۲ روزه، دمای °C 10 و رطوبت نهایی w.b. 8% بهدست آمد، همچنین کمترین دانههای خرد حاصل از سفیدکنی (۴۳۵/۹%) در آزمایش با رقم خزر و مدت رطوبت دهی ۴ روزه، دمای رطوبتدهی°C 25 و رطوبت نهایی w.b. 11% و بیشترین مقدار دانههای خرد (۸۵/۵۷%) در آزمایش با رقم هاشمی، مدت رطوبت دهی ۲ روزه، دمای °C 10 با رطوبت نهایی w.b. 14% به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.