مقاله ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های خیار به ویروس کوتولگی زرد کدوییان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های خیار به ویروس کوتولگی زرد کدوییان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های خیار به ویروس کوتولگی زرد کدوییان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های خیار به ویروس کوتولگی زرد کدوییان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های خیار به ویروس کوتولگی زرد کدوییان :
تعداد صفحات :۱۶
بیماریهای زردی ناشی از ویروسهای قابل انتقال با سفیدبالک در مزارع کشت کدوییان و گلخانه اهمیت زیادی داشته و به کدوییان مناطق وسیعی از جهان خسارت زیادی وارد میکنند. بکارگیری واریتههای مقاوم بهترین راه مدیریت خسارت ناشی از این ویروسها است. به منظور یافتن منابع مقاومت به ویروس کوتولگی زرد کدوییان (Cucurbit yellow stunting disorder virus, CYSDV) واکنش ۵۱ ژرم پلاسم خیار (Cucumis sativus) تحت شرایط گلخانه به جدایه بوشهر CYSDV ارزیابی شد. مایه زنی گیاهان مورد بررسی در مرحله ظهور اولین برگ حقیقی توسط سفید بالک Bemisia tabaci حامل ویروس انجام و ارزیابی ژنوتیپهای مورد بررسی بر اساس میانگین شاخص شدت بیماری ۱۰ هفته پس از مایهزنی، زمان ظهور علایم و میانگین جذب در آزمون الیزا هشت هفته پس از مایه زنی صورت گرفت. علایم آلودگی به ویروس کوتولگی زرد کدوییان بر روی اغلب ژنوتیپهای مورد بررسی ظاهر شد. با اینحال شدت علایم، میزان جذب در آزمون الیزا و زمان ظهور اولین علایم در ژنوتیپ های مختلف اختلاف معنی داری داشت. دو ژنوتیپ TN-94-229 و TN-94- 206 به دلیل تاخیر در ظهور علایم، غلظت پایین ویروس در آزمون الیزا و همچنین پایین بودن شاخص شدت بیماری نسبت به سایر ژنوتیپ های مورد بررسی، دارای مقاومت نسبی به ویروس کوتولگی زرد کدوییان بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.