مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo :
تعداد صفحات :۲۴
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر روغنهای گیاهی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف آنها در طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo جدایه Iran441C بود. آزمایشات با روغنهای گیاهی شامل کلزا، سویا، کنجد، ذرت، نارگیل، هسته انگور، زیتون، بادام، آفتابگردان و شاهد انجام گردید. خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف روغنهای گیاهی از جمله ویسکوزیته، اندیس صابونی و اندیس غیرصابونی برآورد شد. نرخ خطر کاهش قدرت بقای قارچ در طول زمان با استفاده از محاسبه ضریب خطر و میانه امید بقای کنیدی قارچ ومقادیر LT50 و LT10 برای کاهش درصد جوانهزنی در هر روغن گیباهی و شاهد با استفاده از رگرسیون لجستیک تخمین زده شدند. نتایج نشان داد که بالاترین میانه بقا و کمترین نرخ خطر جوانهزنی در روغن کنجد و کمترین میانه بقاء و بیشترین نرخ خطر جوانهزنی کنیدی قارچ B. bassianaدر روغن زیتون ثبت شده است. کمترین گرادیان کاهش نرخ جوانهزنی کنیدی قارچ در روغن کلزا و بیشترین آن مربوط به روغن بادام بود. بالاترین و پایینترین حد مجاز نگهداری کنیدی قارچ B. bassianaبه ترتیب در روغن کلزا و روغن بادام و معادل ۸۴/۲۹ و۴۲/۲ روز بود. خصوصیات ویسکوزیته(۵/۸۶=f)، اندیس غیرصابونی(۱۲/۲۵=f) و اندیس صابونی (۸۷/۵۲f=) روغنهای مورد استفاده در سطح احتمال پنج درصد اختلاف معنیدار داشتند. گرادیان کاهش قدرت جوانهزنی در اثر تغییرات خصوصیات ویسکوزیته و اندیس صابونی منفی و در اثر تغییرات خصوصیت اندیس غیرصابونی مثبت بود. براساس نتایج، روغنهای گیاهی کنجد، کلزا و آفتابگردان برای فرمولاسیون قارچ B. bassiana جدایه Iran441C قابل توصیه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.