مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن های گیاهی بر طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر روغن­های گیاهی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف آن­ها در طول دوره بقای کنیدی قارچ Beauveria bassiana Balsamo جدایه Iran441C بود. آزمایشات با روغن­های گیاهی شامل کلزا، سویا، کنجد، ذرت، نارگیل، هسته انگور، زیتون، بادام، آفتابگردان و شاهد انجام گردید. خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف روغن­های گیاهی از جمله ویسکوزیته، اندیس صابونی و اندیس غیرصابونی برآورد شد. نرخ خطر کاهش قدرت بقای قارچ در طول زمان با استفاده از محاسبه ضریب خطر و میانه امید بقای کنیدی قارچ ومقادیر LT50 و LT10 برای کاهش درصد جوانه­زنی در هر روغن گیباهی و شاهد با استفاده از رگرسیون لجستیک تخمین زده شدند. نتایج نشان داد که بالاترین میانه بقا و کم­ترین نرخ خطر جوانه­زنی در روغن کنجد و کم­ترین میانه بقاء و بیش­ترین نرخ خطر جوانه­زنی کنیدی قارچ B. bassianaدر روغن زیتون ثبت شده است. کم­ترین گرادیان کاهش نرخ جوانه­زنی کنیدی قارچ در روغن کلزا و بیش­ترین آن مربوط به روغن بادام بود. بالاترین و پایین­ترین حد مجاز نگهداری کنیدی قارچ B. bassianaبه ترتیب در روغن کلزا و روغن بادام و معادل ۸۴/۲۹ و۴۲/۲ روز بود. خصوصیات ویسکوزیته(۵/۸۶=f)، اندیس غیرصابونی(۱۲/۲۵=f) و اندیس صابونی (۸۷/۵۲f=) روغن­های مورد استفاده در سطح احتمال پنج درصد اختلاف معنی­دار داشتند. گرادیان کاهش قدرت جوانه­زنی در اثر تغییرات خصوصیات ویسکوزیته و اندیس صابونی منفی و در اثر تغییرات خصوصیت اندیس غیرصابونی مثبت بود. براساس نتایج، روغن­های گیاهی کنجد، کلزا و آفتابگردان برای فرمولاسیون قارچ B. bassiana جدایه Iran441C قابل توصیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.