مقاله شناسایی و بررسی مقایسهای عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی و بررسی مقایسهای عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی و بررسی مقایسهای عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و بررسی مقایسهای عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی و بررسی مقایسهای عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام :
تعداد صفحات :۲۲
نمونههایی از برگ و سرشاخههای لیموترش، با علائم بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در بهار و تابستان ۱۳۹۱، از استان ایلام جمعآوری گردید. باکتری عامل بیماری با روشهای متداول از بافت آلوده جداسازی و براساس ویژگیهای فنوتیپی و طیفسنجی رنگدانه زرد مورد شناسایی ابتدایی قرار گرفت. بیماریزایی جدایهها روی برگهای لیموترش و گریپفورت در شرایط آزمایشگاهی و گلخانهای اثبات گردید. نتایج شناسایی بیماریگر براساس بررسیهای فنوتیپی و ژنوتیپی با کاربرد چهار جفت آغازگر اختصاصی نشان داد که جدایههای مذکور متعلق به زیرگونه Xanthomonas citri subsp. citriمیباشند. نتایج شناسایی اولیه، با توالییابی ژن نیمه حفاظت شده gyrB در نماینده جدایهها تائید گردید. انگشتنگاری ژنتیکی و مقایسه الگوی اثر انگشتی DNA استرینهای جداشده از استان ایلام با سه جدایه تیپ مرجع و نمایندههایی از جدایههای بیماریگر بدستآمده از استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس نشان دهنده تشابه بین باکتریهای عامل شانکر مرکبات در ایران است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.