مقاله بررسی اثر ترکیبات شیمیایی و فرآورده‌های بیولوژیک بر بیمارگر Monilia laxa عامل پوسیدگی قهوه‌ای درختان میوه هسته‌دار در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ترکیبات شیمیایی و فرآورده‌های بیولوژیک بر بیمارگر Monilia laxa عامل پوسیدگی قهوه‌ای درختان میوه هسته‌دار در استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات شیمیایی و فرآورده‌های بیولوژیک بر بیمارگر Monilia laxa عامل پوسیدگی قهوه‌ای درختان میوه هسته‌دار در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات شیمیایی و فرآورده‌های بیولوژیک بر بیمارگر Monilia laxa عامل پوسیدگی قهوه‌ای درختان میوه هسته‌دار در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات شیمیایی و فرآورده‌های بیولوژیک بر بیمارگر Monilia laxa عامل پوسیدگی قهوه‌ای درختان میوه هسته‌دار در استان گلستان :

تعداد صفحات :۱۶

بیمارگر Monilia laxaعمومی­ترین عامل بیماری پوسیدگی قهوه­ای است و در غالب مناطق تولید میوه هسته­دار بالاخص در نواحی مختلف سواحل دریای مازندران انتشار دارد. در صورت عدم تدوین یک استراتژی مدیریتی به یک بیماری محدود کننده تولید هسته­داران در استان­های شمالی کشور تبدیل خواهد شد.بدین منظور جهت بررسی اثر سموم شیمیایی و فرآورده­های بیولوژیک بر میزان درصد سوختگی شکوفه و درصد و شدت پوسیدگی قهوه­ای میوه، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار و سه تکرار در باغ بنیاد شهرستان علی­آباد انجام شد. مقایسه میانگین­ها به روش دانکن انجام گردید. نتایج تجزیه واریانس ارزیابی کنترل بیماری با مقایسه اثر سموم و فرآورده­های بیولوژیک مختلف بر درصد سوختگی شکوفه و درصد و شدت پوسیدگی میوه نشان داد که اختلاف بین تیمار­ها معنی­دار بود (۰۱/۰ .(P<در مرحله شکوفه بیشترین تاثیر (۰۸۳/۷ %) مربوط به سم رورال­تی­اس و کمترین تاثیر (۴۱۷/۱۵ %) مربوط به ترکیب تریکودرمین بود. اما در میوه، درصد آلودگی با تریکودرمین به ۲۵% و رورال­تی­اس به ۱۶۶/۹% رسید و شدت آلودگی (قطر زخم) با تریکودرمین ۵/۲۲ میلی­متر و سم اکسی­کلرور­مس ۶۶۷/ ۲۷میلی­متر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.