مقاله تاثیر دما روی سمیت تنفسی اسانس زیره سبز و رفتار حرکتی حشرات کاملSitophilus granarius و Tribolium confusum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر دما روی سمیت تنفسی اسانس زیره سبز و رفتار حرکتی حشرات کاملSitophilus granarius و Tribolium confusum دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دما روی سمیت تنفسی اسانس زیره سبز و رفتار حرکتی حشرات کاملSitophilus granarius و Tribolium confusum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما روی سمیت تنفسی اسانس زیره سبز و رفتار حرکتی حشرات کاملSitophilus granarius و Tribolium confusum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دما روی سمیت تنفسی اسانس زیره سبز و رفتار حرکتی حشرات کاملSitophilus granarius و Tribolium confusum :

تعداد صفحات :۲۱

اسانس‌های گیاهی می‌توانند به عنوان جایگزین آفت کش‌های شیمیایی مورد استفاده قرار گیرند. در این مطالعه سمیت تنفسی اسانس زیره سبز،Cuminum cyminum (L.) ، روی حشرات کامل شپشه گندم، Sitophilus granarius (L.) و شپشه آرد، Tribolium confusum Jacquelin du Val، بررسی شد. آزمایشات در دماهای ۱ ± 25 و ۱ ± 32 درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۵ ± 55 درصد و تاریکی در چهار تکرار انجام شد. اسانس زیره سبز برای شپشه گندم در غلظت‌های ۴، ۷، ۱۰، ۱۳و ۱۶ میکرولیتر بر لیتر هوا و در مورد شپشه آرد ۸، ۱۱، ۱۴، ۱۷ و ۲۰ میکرولیتر بر لیتر هوا مورد استفاده قرار گرفت. مرگ و میر حشرات کامل ۲۴ و ۴۸ ساعت پس از اسانس دهی شمارش شد. نتایج نشان داد افزایش دما و مدت زمان اسانس دهی باعث افزایش درصد مرگ میر در هر دو حشره می‌شود. همچنین، حشرات کامل شپشه گندم حساس‌تر از شپشه آرد بودند. فعالیت حرکتی حشرات کامل در هر دو دما با نرم افزار SwisTrack version3 بررسی شد. مسافت طی شده و سرعت حرکت حشرات در تیمار اسانس در دمای ۱ ± 32 درجه سلسیوس به طور معنی داری بیشتر از کاربرد اسانس در دمای ۱ ± 25 درجه سلسیوس بود. بنابراین، تلفیق اسانس‌های گیاهی و دما می‌تواند در برنامه‌های مدیریت تلفیقی آفات محصولات انباری مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.