مقاله بررسی اجزای شیمیایی و سمیت دو اسانس‌گیاهی علیه حشرات کامل Tribolium castaneum و Callosobruchus maculatus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اجزای شیمیایی و سمیت دو اسانس‌گیاهی علیه حشرات کامل Tribolium castaneum و Callosobruchus maculatus دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اجزای شیمیایی و سمیت دو اسانس‌گیاهی علیه حشرات کامل Tribolium castaneum و Callosobruchus maculatus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اجزای شیمیایی و سمیت دو اسانس‌گیاهی علیه حشرات کامل Tribolium castaneum و Callosobruchus maculatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اجزای شیمیایی و سمیت دو اسانس‌گیاهی علیه حشرات کامل Tribolium castaneum و Callosobruchus maculatus :

تعداد صفحات :۱۷

اسانس‌های گیاهی به‌عنوان ترکیبات کم خطر برای پستانداران و حشرات غیرهدف، علیه انواع مختلفی از آفات استفاده شده‌اند. در تحقیق حاضر سمیت تماسی و تدخینی اسانس‌های افسنطین (Artemisia absinthium L.) و مریم‌گلی (Salvia pratensis L.) روی حشرات کامل شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum Herbst (Tenebrionidae)) و سوسک چهارنقطه-ای حبوبات (Callosobruchus maculatus (F.) (Bruchidae)) بررسی شد. ایزوستیل فتالات (۳۹/۳۹%) و آلفا-مونوپالمتین (۷۱/۱۶%) در اسانس افسنطین دودکان (۴۲/۳۰%) و تری‌دکان (۱۰/۱۲%) در اسانس مریم‌گلی به‌عنوان ترکیبات اصلی توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی-طیف‌سنج جرمی شناسایی شدند. نتایج نشان دادند که اسانس‌ها دارای سمیت تماسی و تدخینی مناسبی بودند. اسانس افسنطین با غلظت کشنده ۵۰ درصد (۰۹۳/۷–033/10) 518/8 میکرولیتر بر لیتر نسبت به اسانس مریم‌گلی با غلظت کشنده ۵۰ درصد (۹۰۴/۱۳–121/11) 539/12 میکرولیتر بر لیتر به‌طور معنی‌داری سمیت تدخینی بیشتری روی شپشه قرمز آرد پس از ۷۲ ساعت نشان داد. در مورد سوسک چهارنقطه‌ای حبوبات این اختلاف به‌دلیل همپوشانی حدود اطمینان مربوطه معنی‌دار نبود. در سمیت تماسی اسانس افسنطین، شپشه قرمز آرد با غلظت کشنده ۵۰ درصد (۱۹۶/۰–117/0) 150/0 میکرولیتر بر سانتی-مترمربع از سوسک چهارنقطه‌ای حبوبات با غلظت کشنده ۵۰ درصد (۳۵۶/۰–230/0) 281/0 میکرولیتر بر سانتی‌مترمربع حساس‌تر بود . بین میزان مرگ و میر با غلظت اسانس و زمان در معرض قرار‌گیری حشرات در سمیت تدخینی ارتباط مستقیمی مشاهده گردید. با توجه به سمیت بالای اسانس‌های افسنطین و مریم‌گلی روی شپشه قرمز آرد و سوسک چهارنقطه‌ای حبوبات، می‌توان نتیجه گرفت که امکان استفاده از این اسانس‌ها برای مدیریت این آفات وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.