مقاله ارزیابی آماری تأثیرتغییراقلیم بر رودخانه های پایین دست یخچال ها مطالعه موردی : رودخانه سردآبرود چالوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی آماری تأثیرتغییراقلیم بر رودخانه های پایین دست یخچال ها مطالعه موردی : رودخانه سردآبرود چالوس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آماری تأثیرتغییراقلیم بر رودخانه های پایین دست یخچال ها مطالعه موردی : رودخانه سردآبرود چالوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آماری تأثیرتغییراقلیم بر رودخانه های پایین دست یخچال ها مطالعه موردی : رودخانه سردآبرود چالوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آماری تأثیرتغییراقلیم بر رودخانه های پایین دست یخچال ها مطالعه موردی : رودخانه سردآبرود چالوس :

تعداد صفحات :۱۷

گرمایش جهانی و تغییر اقلیم باعث تغییر بر منابع آب و از جمله یخچال ها شده و باعث کاهش سطح و حجم این یخچال ها در سراسر زمین شده است. کاهش در سطح وحجم یخچال ها می تواند روی جریان در رودخانه های پایین دست یخچال ها و نیز فرسایش خاک حوضه تاَثیر جدی داشته باشد. میزان این افزایش به شرایط محلی و منطقه­ای بستگی دارد. تغییرات در الگوی بارش، نوع استفاده زمین، پوشش گیاهی و قابلیت فرسایش­پذیری خاک، بر میزان جریان وفرسایش اثر می­گذارد. در این مقاله با استفاده از روش های آماری تأثیر احتمالی تغییر اقلیم بر رودخانه سردآبرود در غرب چالوس در شمال ایران با استفاده از داده های بارش، جریان رودخانه و رسوب در یک دوره پنجاه ساله (۸۷-۱۳۳۷ ) مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این منظور با استفاده از روش هودریک- پرسکات به منظور روند تصادفی و غیرتصادفی تغییرات دبی و رسوب، و نیز روش رگرسیون برای روند خطی استفاده شده است. نو آوری این مقاله استفاده از روش هودریک- پرسکات بوده و روند غیرتصادفی نشان دهنده تغییرات واقعی در سال­های مورد بررسی می­باشد. نتایج به دست آمده نشان داد که روند دبی در ایستگاه­ های هیدرومتری واقع در حوضه یخچالی تا حدی افزایشی می­باشد . روند رسوب نیز در این ایستگاه­ها همانند روند دبی، تا حدی افزایشی است. به طور کلی می­توان نتیجه گرفت با افزایش دبی، مقدار رسوب نیز افزایش یافته است که می تواند نشان دهنده فرسایش بیشتر در حوضه آبریز باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.