مقاله کانی‌سازی و اکتشاف مگنتیت به روش مغناطیس‌سنجی زمینی در محدوده بین باغک و C- شمالی، معدن سنگ آهن سنگان خواف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کانی‌سازی و اکتشاف مگنتیت به روش مغناطیس‌سنجی زمینی در محدوده بین باغک و C- شمالی، معدن سنگ آهن سنگان خواف دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی‌سازی و اکتشاف مگنتیت به روش مغناطیس‌سنجی زمینی در محدوده بین باغک و C- شمالی، معدن سنگ آهن سنگان خواف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی‌سازی و اکتشاف مگنتیت به روش مغناطیس‌سنجی زمینی در محدوده بین باغک و C- شمالی، معدن سنگ آهن سنگان خواف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی‌سازی و اکتشاف مگنتیت به روش مغناطیس‌سنجی زمینی در محدوده بین باغک و C- شمالی، معدن سنگ آهن سنگان خواف :

تعداد صفحات :۲۵

محدوده مورد مطالعه در فواصل توده­های مرکزی باغک و C – شمالی در معدن سنگ آهن سنگان خواف در استان خراسان رضوی قرار دارد. معدن سنگان یکی از بزرگترین معادن آهن ایران و از نوع اسکارن و یا ذخایر Iron-Oxide نوع مگنتیت است. واحدهای سنگی منطقه شامل شیلهای سیلیسی شده، سنگ­های کربناته (ژوراسیک- کرتاسه) که به انواع اسکارن تبدیل شده­اند، توف و توده­های نفوذی نیمه عمیق جوانتر حدواسط به شکل دایک و استوک است. رخنمونهای کوچکی از اسکارن مگنتیت در مرکز و جنوب غربی منطقه با روند تقریباً شرقی- غربی تا شمال غربی- جنوب شرقی در سطح زمین دیده می­شود. کانی­سازی عمدتاً به موازات لایه­بندی واحد اسکارنی و با شیب حدود ۴۰ تا ۶۰ درجه به سمت شمال است. پذیرفتاری مغناطیسی همه واحدهای سنگی منطقه بین SI 3-10× 01/0 تا SI 3-10× 15 است و در کانی­سازی مگنتیت­ بیش از SI 3-10× 1000 می­باشد. این اختلاف زیاد باعث می­شود تا روش مغناطیس سنجی زمینی بهترین روش اکتشاف کانی­سازی در منطقه باشد. مقدار شدت کل میدان مغناطیسی از ۴۴۱۲۳ تا ۶۸۲۲۴ گاما متغیر است که بیشترین مقدار آن در شمال غرب منطقه دیده می­شود. در نقشه TMI، در مرکز و جنوب غربی منطقه دو ناهنجاری با روند تقریبی شمال غربی- جنوب شرقی دیده می­شود. در نقشه RTP، ناهنجاریها نسبت به سمت شمال جابجایی نشان می­دهند. این مساله با شیب تقریبی کانی­سازی مگنتیت در سطح به سمت شمال هماهنگی دارد. نقشه مشتق اول قائم نشان می­دهد که بخش عمده ناهنجاریها مربوط به عمق است. ناهنجاری شمال غرب منطقه مهمترین ناهنجاری مغناطیسی در کل محدوده است. تعداد ۱۰ نقطه حفاری جدید در کمر بالای کانی­سازی مگنتیت با زاویه حفاری ۸۰ تا ۸۵ درجه و آزیموت ۱۸۰ درجه به سمت جنوب پیشنهاد می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.