مقاله اثر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب بر گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L.) :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر کم­آبیاری و کاربرد کودهای شیمیایی و زیستی بر خصوصیات رشدی و کارایی مصرف آب گاوزبان، آزمایشی در بهار و تابستان ۱۳۹۰ در کرمانشاه و به صورت کرت­های خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. کم­آبیاری به عنوان عامل اصلی در ۴ سطح: کم آبیاری در مرحله رویشی، کم­آبیاری زایشی، کم­آبیاری رویشی + زایشی و بدون کم­آبیاری (شاهد) بود که با اعمال قطع آبیاری در مرحله رشدی مورد نظر انجام گرفت. تیمارهای کودی شامل ۳ سطح: مصرف ۱۰۰ درصد کودهای شیمیایی، مصرف۵۰ درصدکودهای شیمیایی+ زیستی و مصرف ۲۵ درصدکودهای شیمیایی+ زیستی بود. نتایج تحقیق نشان داد که کم­آبیاری و تیمارهای کودی اثر معنی­داری روی وزن خشک کل، عملکرد دانه، درصد روغن، شاخص برداشت و کارایی مصرف آب داشتند. کم آبیاری در مرحله رویشی و زایشی به ترتیب ۱۰ و ۳۹ درصد کارایی مصرف آب برای وزن خشک کل و ۱۳ و ۲۱ درصد کارایی مصرف آب دانه را نسبت به آبیاری کامل کاهش داد. در بین تیمارهای کودی مصرف ۵۰ درصد از کودهای شیمیایی به همراه کودهای زیستی نیتروکسین و بیوفسفات در شرایط کم آبیاری موجب بهبود شاخص­های مذکور گردید و بیشترین عملکرد دانه ­(1/180کیلوگرم در هکتار) در شرایط بدون کم­آبیاری و با مصرف ۵۰ درصد کودهای شیمیایی+ زیستی حاصل شد. تیمار تلفیقی۵۰ درصد کودهای شیمیایی + زیستی نسبت به مصرف کامل کودهای شیمیایی در شرایط بدون کم آبیاری وزن خشک کل را حدود ۲۶ درصد بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.