مقاله اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخصهای تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچههای فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخصهای تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچههای فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخصهای تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچههای فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخصهای تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچههای فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخصهای تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچههای فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper) :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور مطالعه اثر اسید ۵- آمینولوولونیک بر برخی پاسخهای فیزیولوژیکی فلفل شیرین تحت تنش خشکی آزمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با تیمارهای تنش خشکی و اسید ۵-آمینولوولونیک در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام اجرا گردید. سطوح تنش کمبود آب شامل شرایط بدون تنش (آبیاری به مقدارظرفیت زراعی)، تنش ملایم (آبیاری۳۰ درصد ظرفیت زراعی) و تنش شدید (آبیاری۶۰ درصد ظرفیت زراعی) بودند و چهار غلظت اسید ۵-آمینولوولونیک شامل ۰ (به عنوان کنترل)، ۲۵/۰، ۵/۰ و ۱ میلی مولار در مرحله سه الی چهاربرگی، روی گیاه محلول پاشی شدند. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش غلظت اسید ۵- آمینولولوونیک فعالیت آنزیم کاتالاز، محتوای پرولین، محتوای آب نسبی، وزن تر و خشک، تعداد گل، تعداد میوه افزایش و نشت یونی کاهش یافت. کمترین میزان نشت یونی و بیشترین میزان پرولین، محتوای آب نسبی، تعداد میوه و وزن تر شاخساره در غلظت یک میلی مولار و بیشترین فعالیت آنزیم کاتالاز، وزن خشک و تعداد گل در غلظت ۵/۰ میلی مولار اسید ۵- آمینولوولونیک مشاهده شد. تنش کمبود آب موجب کاهش محتوای آب نسبی، وزن تر و خشک، تعداد گل و تعداد میوه شد اما باعث افزایش میزان نشت یونی، میزان پرولین و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گردید. اسید ۵- آمینولوولونیک با افزایش فعالیت آنزیم کاتالاز و کاهش نشت یونی سبب کاهش آثار تنش بر رشد و عملکرد گیاه گردید. از نتایج این آزمایش چنین استنباط میشود که اسید ۵- آمینولوولونیک از طریق تاثیر بر خصوصیات رویشی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی زمینه را برای تحمل بهتر تنش کمبود آب درگیاه فلفل فراهم میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.