مقاله اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز :
تعداد صفحات :۲۱
این آزمایش با هدف بررسی اثر تاریخ کاشت و غلظت محلول غذایی هوگلند بر عملکرد و کیفیت میوه توتفرنگی رقم کاماروزا در دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور تاریخ کشت (در سه سطح، شامل ۱۰ آذر، ۳۰ آذر و ۲۰ دی) و غلظت محلول غذایی هوگلند (در سه سطح، شامل قدرت کامل، دو-سوم قدرت و یک-سوم قدرت) و در سه تکرار طراحی گردید. نتایج نشان داد بیشترین تعداد گل و گلآذین در تغذیه با محلول هوگلند کامل در اولین و دومین تاریخ کشت به دست آمدند (به ترتیب ۳۳/۲۶ و ۳۳/۵ عدد). بیشترین درصد تشکیل میوه (۸۶/۷۴ %) نیز در تغذیه با هوگلند کامل و در تاریخ کشت ۳۰ آذر به دست آمد. بیشترین وزن میوه (۱۲ گرم)، تعداد میوه (۳۳/۱۴) و عملکرد بوته (۷۷/۱۷۲ گرم) در تغذیه با محلول دو-سوم هوگلند و در تاریخ کشت ۱۰ آذر به دست آمد. اگر چه تغذیه با محلول غذایی کامل هوگلند بیشترین افزایش صفات کیفی میوه را داشت بهگونهای که سبب حداکثر میزان ویتامین ث و سفتی بافت میوه (در تاریخ کشت اول) و حداکثر مواد جامد محلول (در هر سه تاریخ کشت) گردید ولی با نتایج بهدستآمده برای محلول غذایی دو-سوم هوگلند در بیشتر صفات اختلاف معنیدار آماری ثبت نگردید. بر این اساس و با توجه به هزینه بالای تهیه محلولهای غذایی کشت هیدروپونیک و کوتاه بودن فصل رشد گیاه توتفرنگی در شرایط آب و هوایی اهواز، برای تولید توتفرنگی با عملکرد و کیفیت مناسب، تاریخ کشت ۱۰ آذر و تغذیه با محلول دو-سوم قدرت هوگلند توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.