مقاله تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) با کشت تابستانه پس از برداشت گندم در منطقه مازندران :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور تأثیر پرایمینگ بر عملکرد علوفه خشک و خصوصیات کیفی دو هیبرید ذرت با کشت تابستانه پس از برداشت گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با ۴ تکرار در (قائمشهر) وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران در سال زراعی ۹۰- ۱۳۸۹ اجرا گردید. تیمارها شامل بذر دو هیبرید ذرت (۷۰۴S.C. و ۶۴۰S.C.) و هفت محلول پرایمینگ شامل: پلیاتیلنگلایکول (PEG 6000) با غلظتهای ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظتهای ۵/۰ و ۱ درصد، کلرید پتاسیم (KCl) با غلظتهای ۱ و ۲ درصد، هیدروپرایمینگ (خیساندن در آب) و شاهد (بدون پرایمینگ) بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که بیشترین عملکرد علوفه خشک در هکتار با پرایم نمودن توسط محلول پلیاتیلنگلایکول با غلظتهای ۵ و ۱۰ درصد به ترتیب برابر (۹۵۵۶ و ۸۹۷۹ کیلوگرم در هکتار) گردید. همچنین بیشترین میزان درصد فیبر، پروتئین، قند و خاکستر به طور مشترک با پرایم نمودن توسط محلول پلیاتیلن گلایکول با غلظت ۱۰ درصد به ترتیب برابر (۴۰/۳۳، ۲۶/۱۵، ۰۳/۲۶ و ۰۲/۷ درصد) و کمترین میزان درصد پروتئین و خاکستر با پرایم شدن توسط محلول پلیاتیلنگلایکول با غلظت ۵ درصد برابر ۲۱/۷ و ۴۱/۴ درصد حاصل شد، در حالی که بیشترین میزان درصد پروتئین، قند و خاکستر تحت اثرات متقابل هیبرید× پرایمینگ با پرایم نمودن توسط محلول پلی اتیلنیگلایکول با غلظت ۱۰ درصد تحت هیبرید (۶۴۰S.C.) به ترتیب برابر (۳۲، ۸۳/۲۵ و ۷۳/۷ درصد) بدست آمد. به طور کلی هیبرید (۶۴۰S.C.) به شرایط خشکی پاسخ مطلوبتری دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.