مقاله اثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز :
تعداد صفحات :۱۷
بهمنظور مطالعه اثر تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران (سایر)، آزمایشی بهصورت کرتهای خردشده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام گردید. عوامل آزمایشی شامل ۲ زمان محلولپاشی (۲۰ و ۴۰ روز بعد از گردهافشانی) در کرتهای اصلی و ۹ ترکیب هورمونی: شاهد (آب مقطر)،۵۰ میلیگرم در لیتر بنزیل آدنین(BA)، ۱۰۰ میلیگرم در لیتر BA،۱۰۰ میلیگرم در لیتر اسید جیبرلیک (GA3)، ۲۰۰ میلیگرم در لیتر GA3، ۱۰۰ میلیگرم در لیتر GA3+50 میلیگرم در لیتر BA، ۱۰۰ میلیگرم در لیتر GA3+100 میلیگرم در لیتر BA، ۲۰۰ میلیگرم در لیتر GA3+50 میلیگرم در لیتر BA و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر GA3+100 میلیگرم در لیتر BA، در کرتهای فرعی بودند. نتایج نشان داد که اثرات ساده زمان هورمونپاشی و ترکیب هورمونی در صفات سفتی میوه، عملکرد، تعداد میوه در هر خوشه، قند احیاء، غیر احیاء، کل تاثیر معنیداری داشتند. زمان اول هورمونپاشی تاثیر معنیداری بر صفات قطر، نسبت طول به قطر، سفتی، وزن خشک، عملکرد، تعداد میوه در هر خوشه، قنداحیاء، قند غیر احیاء، قندکل، و درصد آب میوه و وزن بذر داشت. همچنین زمان دوم هورمونپاشی در صفات وزن و قطر بذر، عملکرد، تعداد میوه در هر خوشه، قنداحیاء، قند غیر احیاء، قندکل، معنیدار بود. مقایسات میانگینها نشان داد که ترکیب هورمونی ۲۰۰ میلیگرم در لیتر GA3+100 میلیگرم در لیتر BA، بهترین تاثیر را بر صفات وزن تر، سفتی، درصد آب، نسبت گوشت به بذر میوه، درصد قند احیاء، تعداد میوه در خوشه و عملکرد در هر خوشه، خرمای رقم استعمران داشته و قابل توصیه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.