مقاله اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین روی پارامترهای مربوط به رشد، گلدهی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گل جعفری(Tagetes erecta L.) :

تعداد صفحات :۲۱

تعیین روش های مناسب برای افزایش کیفیت گل ها، طول دوره گلدهی و دیگر پارامترهای مرتبط با عملکرد گل های باغچه ای از اهمیت ویژه ای بر خوردارند. به همین منظور، آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی، در شاسی های تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان با ۵ تکرارانجام شد. بذرهای گل جعفری ۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۱ در گلدان کشت و محلول پاشی گیاهان در ۴ مرحله طی دوره رشد گیاه و با محلول های صفر و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر تیامین، صفر و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک و صفر و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین به صورت ساده و ترکیبی اجراء شد. نتایج این پژوهش نشان داد، بیشترین میزان وزن تر کل، وزن خشک ساقه و ریشه در تیمار ترکیبی این سه ماده به دست آمد به طوری که نسبت به شاهد به ترتیب: ۱۰۰%، ۱۰۱% و ۱۷۰% افزایش نشان داد. همچنین بیشترین تعداد گل، قطر گل و میانگین عمر گل مربوط به تیمار ترکیبی اسید آسکوربیک، تیامین و بنزیل آدنین به ترتیب: ۵۲/۱، ۲۵/۱ و ۶۷/۰ برابر نسبت به شاهد افزایش یافت. یافته های این پژوهش، بیانگر این است که بیشترین میزان رنگیزه های فتوسنتزی و قند احیاء در تیمارهای ترکیبی این مواد در مقایسه با شاهد مربوطه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.