مقاله بررسی رابطه میان مفاهیم سبک زندگی و هویت مذهبی در شهر و روستا (مورد مطالعه: جوانان ۳۰-۱۸ ساله شهر بوکان و سه روستا (سلامت، کوره‌کانی و گلولان سفلی))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رابطه میان مفاهیم سبک زندگی و هویت مذهبی در شهر و روستا (مورد مطالعه: جوانان ۳۰-۱۸ ساله شهر بوکان و سه روستا (سلامت، کوره‌کانی و گلولان سفلی)) دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه میان مفاهیم سبک زندگی و هویت مذهبی در شهر و روستا (مورد مطالعه: جوانان ۳۰-۱۸ ساله شهر بوکان و سه روستا (سلامت، کوره‌کانی و گلولان سفلی))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه میان مفاهیم سبک زندگی و هویت مذهبی در شهر و روستا (مورد مطالعه: جوانان ۳۰-۱۸ ساله شهر بوکان و سه روستا (سلامت، کوره‌کانی و گلولان سفلی))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه میان مفاهیم سبک زندگی و هویت مذهبی در شهر و روستا (مورد مطالعه: جوانان ۳۰-۱۸ ساله شهر بوکان و سه روستا (سلامت، کوره‌کانی و گلولان سفلی)) :

تعداد صفحات :۴۵

یکی از ویژگی­های دوران جدید این است که برخلاف گذشته حق تعیین و انتخاب هویت افراد به خود آن­ها واگذار شده است. آنان نیز تلاش می­کنند تا از طریق رفتارهای مصرفی و آنچه سبک زندگی نامیده می­شود هویت ویژه­ی خود را به نمایش بگذارند. در پژوهش کنونی با استفاده از چارچوب نظری متفکرانی چون گیدنز و زیمل رابطه­ی میان مفاهیم سبک زندگی (الگوی تغذیه، مدیریت بدن، الگوی خرید پوشاک و اوقات فراغت) و هویت مذهبی جوانان ۳۰-۱۸ شهر بوکان و ۳ روستای سلامت، کوره­کانی و گلولان سفلی با استفاده از روش کمی و ابزاری پرسش­نامه مورد سنجش قرار گرفت. حجم نمونه جامعه­ی شهری ۳۸۲ و جامعه­ی روستایی ۱۹۴ نفر تعیین شد. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که در هر دو جامعه­ی شهری و روستایی بین دو مفهوم رابطه­ی معناداری وجود دارد. در جامعه­ی روستایی جهت رابطه مستقیم و در جامعه­ی شهری رابطه­ی میان این دو مفهوم معکوس بود. علاوه بر این در هر دو جامعه بین دو متغیر جنسیت و تحصیلات با هویت مذهبی رابطه­ی معناداری وجود داشت؛ اما در هر دو جامعه سن رابطه­ی معناداری با هویت مذهبی پاسخگویان پیدا نکرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.