مقاله بررسی ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در بیمارستان شفا شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در بیمارستان شفا شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در بیمارستان شفا شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در بیمارستان شفا شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در بیمارستان شفا شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴ :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف: فرسودگی شغلی به عنوان خستگی ناشی از فشارهای موجود در محل کار، عواقب و هزینه‌های بسیاری بر سازمان‌های بهداشتی- درمانی و کارکنان آن تحمیل می‌کند، مانند تعویض شغل، غیبت‌ها و تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی فرد. با توجه به اهمیت فرسودگی شغلی و تاثیر آن در عملکرد کارکنان و میزان بهره‌وری سازمانی، این مطالعه به‌منظور تعیین ارتباط سازه‌های مرتبط با فرسودگی شغلی پرستاران در یک بیمارستان دولتی انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی و مبتنی بر تکنیک آزمایش و ارزیابی تصمیم‌گیری می‌باشد. متغیرهای این پژوهش شامل کیفیت زندگی کاری، رفتار شهروندی سازمانی، فرسودگی شغلی، سلامت روانی و اخلاق اسلامی است. جامعه آماری را بیست‌وپنج نفر از خبرگان، سرپرستان و مسئولین مرتبط با وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان شفاء شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۴ تشکیل می‌دهند که این افراد به روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب گردیدند. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه مقایسات زوجی جمع‌آوری شد. تجزیه‌وتحلیل داده‌ها نیز از طریق تکنیک دیمتل انجام شد.
یافته‌ها: با توجه به نتایج به‌دست‌آمده از تکنیک دیمتل، رتبه‌بندی متغیرها بر اساس مقادیر نشان داد که متغیرهای فرسودگی شغلی (۱۹۵/۷)، مهم‌ترین و رفتار شهروندی سازمانی (۸۱۴/۶) کم‌اهمیت‌ترین متغیر هستند، هم‌چنین رتبه‌بندی متغیرها بر اساس مقادیر نشان داد که متغیرهای اخلاق اسلامی (۵۶۶/۱)، تأثیرگذارترین، و رفتار شهروندی سازمانی (۴۰۹/۰-) تأثیرپذیرترین متغیر است. از طرفی با توجه به مقدار می‌توان دریافت که فرسودگی شغلی دارای نقشی مرکزی است و به عبارتی بیشترین مقدار ارتباط را با سایر متغیرها دارد.
نتیجه‌گیری: با توجه به آشکار شدن نقش مرکزی فرسودگی شغلی در میان متغیرها، مدیران بیمارستان با برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های مناسب، می‌توانند در جهت کاهش و بهبود فرسودگی گام بردارند، و سطح فرسودگی را در پرستاران به وضعیت مطلوب‌تری برسانند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.