مقاله تحلیل ترمودینامیکی پدیده تگرگ در شمال غرب کشور (۲۰۰۹-۱۹۹۲)و ارائه مدل ناپایداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل ترمودینامیکی پدیده تگرگ در شمال غرب کشور (۲۰۰۹-۱۹۹۲)و ارائه مدل ناپایداری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ترمودینامیکی پدیده تگرگ در شمال غرب کشور (۲۰۰۹-۱۹۹۲)و ارائه مدل ناپایداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ترمودینامیکی پدیده تگرگ در شمال غرب کشور (۲۰۰۹-۱۹۹۲)و ارائه مدل ناپایداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ترمودینامیکی پدیده تگرگ در شمال غرب کشور (۲۰۰۹-۱۹۹۲)و ارائه مدل ناپایداری :

تعداد صفحات :۲۴

توفان‌های تندری به همراه پدیده‌های فرعی ناشی از آن به مانند تگرگ یکی از جلوه‌های خشن طبیعت است. بنابراین در تحقیق حاضر برای دستیابی به مدیریت ریسک تگرگ در شمال غرب کشور، جهت کاهش خسارات ناشی از آن، با استفاده از شاخص‌های ناپایداری به ارزیابی این پدیده مخرب پرداخته شد.برای شناسایی شرایط ترمودینامیکی وقوع این پدیده طی دوره آماری ۱۸ ساله (۲۰۰۹-۱۹۹۲)، شاخص‌های ناپایداری جویSI, LI, SW, KI, C.T, V.T, T.T, PWCو سطح یخبندان نمودارهای اقلیمی Skew-TlogP، ۲۳ مورد وقوع تگرگِ ایستگاه‌های تبریز و کرمانشاه- به منظور پوشش کامل منطقه- از وب سایت دانشگاه وایومینگ آمریکا استخراج وبررسی شد. نتایج حاصل از کلیه شاخص‌های فوق با استانداردهای ناپایداری جوی مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت. در این بررسی مغایرت‌هایی بین ارقام مشاهداتی و ارقام پیشگویی شده ملاحظه گردید و نهایتاً شاخص‌های ناپایداری منطقه به شرح زیر تعیین شده‌اند:
SI≤،۷۱/۲۰LI≤،۶۳/۱۶SW،۹۹/۱۹≤KI،۳۰/۱۴≤C.T،۵۰/۱۱≤V.Tو ۷۰/۲۴≤T.T80/41≤
همچنین مشخص گردید که در سال‌های اخیر بر شدت ناپایداری جو منطقه افزوده شده است. به طوری که شاخص SIو LIدر این سال‌ها به مقدار صفر نزدیک شده و سایر شاخص‌ها، هر یک میل صعودی به سوی حداکثر آستانه‌های خود داشته‌اند و نیزسطح یخبندان در روزهای تگرگی مورد مطالعه، بین ۸۵۰ تا ۶۵۰ هکتوپاسکال یعنی بین ارتفاع ۱۳۹۳ تا ۳۷۸۸ متری در نوسان می‌باشد که در ماه‌های گرم سال این سطح افزایش می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.