مقاله بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی :

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش، تاثیر افزودن پوره کدو سبز پوست‌گیری و آبپز شده در سه سطح ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد بر سفتی بافت، حجم مخصوص، تخلخل، پذیرش کلّی و آلودگی میکروبی نان تُست خمیرترشی (حاوی ۲۵ درصد وزنی از خمیرترش حاصل از تخمیر کنترل شده آرد کامل گندم) در فاصله زمانی چهار روز پس از پخت مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش مقدار پوره کدو سبز، تخلخل مغز نان تُست به شکل معنی‌داری (۰۵/0P≤) در مقایسه با نمونه شاهد افزایش یافت. علاوه بر این، نمونه‌ حاوی ۲۰ درصد پوره کدو سبز در مقایسه با سایر تیمارها از سفتی بافت و آلودگی میکروبی کمتر و همچنین حجم مخصوص و پذیرش کلّی بیشتری برخوردار بود. در فاصله زمانی ۹۶ ساعت پس از پخت نیز تاثیر افزودن پوره کدو سبز بر ویژگی-های نان تُست در مقایسه با نمونه‌ حاصل از تخمیر کنترل شده، مشهود بود به نحوی که بدون در نظر گرفتن نمونه شاهد، بیشترین مقدار سفتی بافت و کمترین میزان حجم مخصوص در نمونه حاصل از تخمیر کنترل شده مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.