مقاله تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی :
تعداد صفحات :۲۱
در حال حاضر گوشت و فراوردههای آن یکی از مهمترین و فساد پذیرترین منابع غذایی مورد نیاز انسان به شمار میروند و نیاز این محصول به بستهبندی مناسب که آن را در برابر آسیبهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی حفظ نماید، بیش از بیش اهمیت مییابد. در این میان بهرهگیری از روشهای نوین بستهبندی برای افزایش ماندگاری و شناسایی خصوصیات ماده بستهبندیشده در طی نگهداری بیشتر مد نظر قرار گرفته است که میتوان به انواع بستهبندی هوشمند و فعال در این زمینه اشاره نمود. هدف از این پژوهش تشخیص فساد گوشت مرغ و میزان پیشرفت فساد شیمیایی و میکروبی آن توسط معرفهای رنگی در طی ماندگاری بود. نمونههای گوشت مرغ (سینه مرغ به وزن ۳ کیلوگرم) تحت شرایط استریل تهیه شدند و نمونهها به طور جداگانه هر کدام در یک ظرف شیشهای قرارگرفته و اندیکاتور ساختهشده (ورقههای شفاف پلیاتیلن با یک لایه میانی کاغذ صافی حاویml ۳،۴و۵ معرفهای بروموکروزول گرین یا فنل رد) در تماس غیرمستقیم با نمونه قرار گفت و در دمای 0C2+4 نگهداری گردید. نمونهها به مدت ۳ روز در شرایط یخچالی نگهداری شده و مورد بررسی قرار گرفتند. آزمایشات میکروبی شامل شمارش کلی باکتریها و شیمیایی شامل اندازهگیری مجموع بازهای فرار و pH انجام گرفت و در نهایت ارتباط این آزمونها با تغییر رنگ ایجاد شده بررسی شد. بر اساس نتایج حاصل از آزمونهای شیمیایی و میکروبی، هر دو معرف در سه مقدار ( ml3، ۴، ۵) به به طور معنیداری فساد گوشت مرغ را از طریق تغییر رنگ (در معرف بروموکروزول گرین از سبز به آبی و در معرف فنل رد از زرد به قرمز) نشان دادند (۰۵/۰ (P
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.