مقاله تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش :

تعداد صفحات :۲۴

خشک­ کردن یکی از مهم‌ترین مراحل در فرایند تبدیل برنج می‌باشد. در تحقیق حاضر به بررسی تأثیر دو شیوه خشک­ کردن متناوب و پیوسته، بر برخی ویژگی‌های کیفی شلتوک، رقم فجر، پرداخته شد. خشک‌ کردن متناوب در دو مرحله با یک زمان استراحت بین مراحل خشک‌ کردن با استفاده از یک خشک‌کن ترکیبی هوای گرم- فروسرخ در مرحله‌ اول از رطوبت ۳۵ به ۲۳% و مایکروویو در مرحله دوم از رطوبت ۲۳ به ۱۳% انجام گردید. درحالی‌که روش خشک‌کردن پیوسته، توسط خشک‌کن هوای گرم – فروسرخ برای کاهش رطوبت شلتوک از محتوای رطوبت ۳۵ به ۱۳% بر پایه‌ تر اجرا شد. آزمایش‌ها در دمای خشک‌کردن ۴۰، ۵۰ و oC60، شدت تابش فروسرخ ۳۲/۰ و w/cm249/0، توان مایکروویو ۱۰۰، ۲۰۰ و W300 و دوره‌ استراحت دهی به مدت ۸ برابر زمان خشک‌کردن، یعنی مرحله‌ی اول، اجرا گردید. بعد از خشک‌کردن، ویژگی­های کیفی تحت بررسی برنج نیم‌جوش یعنی راندمان برنج سالم، رنگ و نیروی سفتی، و نیز زمان خشک‌کردن مورد اندازه‌گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد که تأثیر شیوه خشک‌کردن، دمای هوا، شدت تابش و توان مایکروویو بر ویژگی­های کیفی تحت بررسی برنج نیم‌جوش معنی‌دار (poC60 (تیمارw/cm2 32/0-W200) و oC 40 (تیمارw/cm2 32/0-W100) به‌دست آمد. اما بیش‌ترین زمان خشک‌کردن، ارزش رنگ و نیروی سفتی توسط روش خشک‌کردن پیوسته به‌ترتیب min04/61، ۶۳/۱۹ و N3/227 به‌دست آمد. در نتیجه، شیوه خشک‌کردن متناوب یک روش مناسب و قابل پیشنهاد برای برنج نیم‌جوش رقم فجر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.