مقاله بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری :

تعداد صفحات :۲۱

بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده تکنیکی است که برای طولانی کردن عمر نگه‌داری مواد غذایی به کار می‌رود. در این تحقیق تاثیر مقادیر مختلف از گازهای اکسیژن و دی اکسید کربن بر روی پارهای از خصوصیات گیاه اسفناج در طی بیست روز انبارداری، مورد بررسی قرار گرفت. برگهای اسفناج واریته بومی اصفهان پس از برداشت، توسط دستگاه MAP در بستههای پلی اتیلن-پلی آمید بسته‌بندی شدند. از پنج تیمار که در همه آنها گاز N2 در سطح ۸۰% ثابت و گازهای اکسیژن و دی اکسیدکربن در سطوح صفر درصد، ۵%، ۱۰%، ۱۵% و ۲۰% متغیر بودند، استفاده شد. بستهها به مدت ۲۰ روز در دمای ۴ درجه سانتیگراد انبارداری شدند. در طی بیست روز انبارداری pH نمونهها نسبت به روز صفر افزایش یافت و با افزایش میزان دیاکسید کربن در داخل بسته، pH به سمت قلیایی تغییر کرد. میزان آسکوربیک اسید نمونهها در تمامی تیمارها کاهش یافت و افزایش میزان دی اکسید کربن در داخل بسته باعث کاهش بیشتر در میزان آن گردید. تغییرات میزان کلروفیل a، کلروفیلb و کلروفیل کل در طی زمان انبارداری و برای تیمارهای مختلف معنی دار نبود، لذا تغییرات سطوح گازها باعث تغییر میزان کلروفیل نشده است. بسته‌های حاوی سطوح متوسط از گاز اکسیژن و دی اکسید کربن بالاترین قابلیت را در حفظ خصوصیات حسی اسفناج داشتند و افزایش سطح دی‌اکسید کربن در بسته موجب افت تازگی محصول گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.