مقاله فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز :

تعداد صفحات :۱۶

قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) به عنوان یک ماده غذایی با ارزش تغذیه‌ای بالا، بین ۲۵ گونه قارچ خوراکی، حدود ۴۰ از سهم بازار را به خود اختصاص داده است. در این مطالعه جهت خشک کردن و افزایش زمان ماندگاری این محصول، از روش پرتودهی مادون قرمز (IR) استفاده گردید. لذا اثر توان لامپ مادون قرمز (۱۵۰، ۲۵۰ و ۳۷۵ وات)، فاصله نمونه از لامپ (۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ سانتی متر)، ضخامت نمونه ها (۵/۰ و ۱ سانتی متر) و در مدت زمان ۱۲۰ دقیقه بر خشک کردن قارچ دکمه ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج خشک کردن قارچ دکمه ای به روش مادون قرمز نشان داد با افزایش توان لامپ و کاهش فاصله نمونه ها از منبع حرارتی، سرعت خشک کردن افزایش می یابد. با افزایش توان لامپ مادون قرمز از ۱۵۰ به ۳۷۵ وات، سرعت خشک شدن ۹/۱۰۴ درصد افزایش یافت. با کاهش ضخامت نمونه ها از ۱به ۵/۰ سانتی متر، سرعت خشک شدن ۸/۱۵ درصد افزایش یافت. با افزایش زمان فرآیند خشک شدن، مقدار کاهش وزن نمونه ها افزایش یافت. در این پژوهش همچنین مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک – شبکه عصبی مصنوعی با ۴ ورودی (توان، فاصله لامپ، ضخامت نمونه و زمان خشک کردن) و ۱ خروجی جهت پیشگویی کاهش وزن انجام شد. نتایج مدل سازی به روش الگوریتم ژنتیک – شبکه عصبی مصنوعی نشان داد شبکه ای با تعداد ۱۱ نرون در یک لایه پنهان و با استفاده از تابع فعال سازی تانژانت هیپربولیک می توان به خوبی درصد کاهش وزن در طی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش مادون قرمز را پیشگویی نمود (۹۹/0R=). نتایج آنالیز حساسیت توسط شبکه عصبی بهینه نشان داد که فاصله لامپ مادون قرمز از ورقه های قارچ به عنوان موثرترین عامل در کنترل کاهش وزن نمونه ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.