مقاله جداسازی و بهینه‌سازی آنزیم ال-آسپاراژیناز فاقد فعالیت گلوتامینازی توسط سراشیا مارسسنس جداسازی شده از منابع طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و بهینه‌سازی آنزیم ال-آسپاراژیناز فاقد فعالیت گلوتامینازی توسط سراشیا مارسسنس جداسازی شده از منابع طبیعی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و بهینه‌سازی آنزیم ال-آسپاراژیناز فاقد فعالیت گلوتامینازی توسط سراشیا مارسسنس جداسازی شده از منابع طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و بهینه‌سازی آنزیم ال-آسپاراژیناز فاقد فعالیت گلوتامینازی توسط سراشیا مارسسنس جداسازی شده از منابع طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و بهینه‌سازی آنزیم ال-آسپاراژیناز فاقد فعالیت گلوتامینازی توسط سراشیا مارسسنس جداسازی شده از منابع طبیعی :

تعداد صفحات :۱۷

سابقه و هدف: آنزیم ال-آسپاراژیناز به عنوان یکی از بهترین داروهای ضد سرطان خون شناخته شده است. با توجـه بـه این که آسپاراژینازهای داروئی موجود، از منابع باکتریـایی مـیباشـند، هـدف از ایـن پژوهش یـافتن بـاکتری هـای تولیـد کننـده این آنزیم از نمونه‌ های طبیعی می باشد. مواد و روشها: سویه های باکتریایی مولد ال-آسپاراژیناز از انواع مختلفی از نمونه‌های طبیعی جداسازی شدند. جداسازی اولیـه با استفاده از محیط نوترینت آگار و سپس محیط آسپارژین دکستروز سالت آگار حاوی فنل رد انجام شد. کلنی های دارای هاله صورتی و مولد ال-آسپاراژیناز برای مطالعه فعالیت آنزیمی و نیز شناسایی با روشهای بیوشیمیایی و مولکولی انتخاب گردیدند. فعالیت آنزیمی توسط روش نسلر اندازه گیری شد. به منظور بهینه سازی تولید آنزیم برخی از فاکتورها مانند منبع کربن، نیتروژن و pH مورد بررسی قرار گرفتند. یافته‌ ها: از میان ۱۳۳ جدایه، یکی از سویه های جدا شده از چربی مرغ دارای فعالیت ال-آسپاراژینازی بالا (۸.۹۲ واحد بر میلی‌گرم) و فاقد فعالیت گلوتامینازی بود. جدایه انتخاب شده به عنوان سراشیا مارسسنس سویه ۱۰۰ معرفی و با شماره دسترسی KX821734 در بانک ژنی NCBI ثبت گردید. شرایط بهینه محیط کشت به منظور تولید این آنزیم شامل مالتوز ۱.۵ درصد به عنوان منبع کربن، آمونیوم سولفات یک درصد به عنوان منبع نیتروژن و ۶.۸ pH بود. نتیجه‌ گیری: با توجه به کاربرد آنزیم ال-آسپاراژیناز در زمینه‌ های مختلف دارویی، پس از انجام مطالعات بیشتر بالینی بر روی این آنزیم، جدایه حاصل می تواند یک گزینه مناسب صنعتی برای تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.