مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم :
تعداد صفحات :۱۸
سابقه و هدف: شیر و فرآوردههای آن نقش مهمی در رژیم غذایی انسان و سلامت جامعه ایفا مینمایند. بنابراین توجه به بهداشت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. این پژوهش با هدف بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر و فرآوردههای لبنی تولید شده در واحدهای صنعتی استان قم انجام شد. مواد و روشها: ، در مجموع ۹۰۳ نمونه مختلف انواع شیر و فرآورده های لبنی به صورت مقطعی- توصیفی از ۱۰ کارخانه تولید لبنیات در استان قم جمع آوری گردید. تمامی نمونهها به منظور شناسایی آلودگیهای میکروبی با استفاده از روش کشت و آزمونهای بیوشیمیایی مورد بررسی قرار گرفتند. یافتهها: از نظر کیفی ۸۰۹ مورد (۶/۸۹%) از نمونههای مورد بررسی، دارای کیفیت قابل قبول و ۹۴ مورد (۴/۱۰%) دارای کیفیت غیرقابل قبول بودند. در مجموع میکروارگانیسمهای آلوده کننده غیرقابل قبول که بیش از حد مجاز استاندارد در نمونههای مورد بررسی یافت شدند به ترتیب از نظر فراوانی شامل: انتروباکتریاسه (۳/۶%)، اشریشیا کلی (۱/۶%)، کپک و مخمر (۸/۴%)، کلیفرم (۷/۴%)، باکتریهای هوازی مزوفیل (۲/۴%) و استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت (۱/۱%) بودند. نتیجهگیری: نتایج نشان داد که بیشتر محصولات تولید شده در صنایع غذایی استان قم، دارای کیفیت مطلوب یا قابل قبول میباشند. با این وجود، با توجه به آلودگی میکروبی برخی از محصولات کارخانجات و نیز کیفیت غیرقابل قبول آنها، باید اقدامات بهداشتی و کنترلی در راستای حذف آلودگیهای شیر و فرآوردههای حاصل از آن انجام گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.