مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگان‌های به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگی‌های ریخت‌شناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگان‌های به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگی‌های ریخت‌شناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگان‌های به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگی‌های ریخت‌شناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگان‌های به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگی‌های ریخت‌شناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگان‌های به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگی‌های ریخت‌شناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی :

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش به‌منظور بررسی تنوع ژنتیکی ۲۷ نژادگان (ژنوتیپ)­ بومی و کشت‌شده درخت به (Cydoniaoblonga Mill.) در شهرستان‌‌های کوثر و خلخال استان اردبیل صورت گرفت. برای این منظور، ۲۰ صفت ریخت‌شناختی ‌(مورفولوژیکی) برگ، میوه و گل و سیزده صفت بیوشیمیایی میوه در سال ۱۳۹۴ و در دانشکد کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی اندازه­گیری شد. نتایج بررسی صفات، شکل و ابعاد برگ و میوه نشان داد که از این صفات می­توان به‌عنوان معیار اساسی در جداسازی رقم‌های درخت “به” استفاده کرد. همچنین درزمین صفات کیفی برگ، نژادگان­های مختلف از لحاظ شکل پهنک، حالت استقرار پهنک نسبت به شاخه و شکل قاعد پهنک متفاوت بودند. در بررسی صفات مربوط به گل مشخص شد که گل­ها در سه رنگ سفید، صورتی و دورنگ دیده شد. درزمین صفات مربوط به میوه، شکل آن (گرد، چهارگوش، تخم‌مرغی و گلابی‌شکل) نسبت به دیگر صفات تفاوت بارز و بیشتری را نشان داد. تجزی خوشه­ای، کل نژادگان‌ها را در سه گروه طبقه‌بندی کرد. بر پای شاخص­های اندازه­گیری‌شده، نژادگان­های Lm1، Lm5، Lm7، Lm9، Kv1، Kv3، Kv8، Kv4، Kv16 و Kv18 به دلیل میزان کم اسیدیت قابل عیارسنجی (تیتراسیون) و قند متعادل و طعم بهتر، مناسب برای مصرف تازه‌خوری ارزیابی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.