مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگانهای به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگیهای ریختشناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگانهای به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگیهای ریختشناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگانهای به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگیهای ریختشناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگانهای به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگیهای ریختشناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی نژادگانهای به (Cydonia oblonga Mill.) استان اردبیل با استفاده از ویژگیهای ریختشناختی، بیوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی :
تعداد صفحات :۱۷
این پژوهش بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی ۲۷ نژادگان (ژنوتیپ) بومی و کشتشده درخت به (Cydoniaoblonga Mill.) در شهرستانهای کوثر و خلخال استان اردبیل صورت گرفت. برای این منظور، ۲۰ صفت ریختشناختی (مورفولوژیکی) برگ، میوه و گل و سیزده صفت بیوشیمیایی میوه در سال ۱۳۹۴ و در دانشکد کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی اندازهگیری شد. نتایج بررسی صفات، شکل و ابعاد برگ و میوه نشان داد که از این صفات میتوان بهعنوان معیار اساسی در جداسازی رقمهای درخت “به” استفاده کرد. همچنین درزمین صفات کیفی برگ، نژادگانهای مختلف از لحاظ شکل پهنک، حالت استقرار پهنک نسبت به شاخه و شکل قاعد پهنک متفاوت بودند. در بررسی صفات مربوط به گل مشخص شد که گلها در سه رنگ سفید، صورتی و دورنگ دیده شد. درزمین صفات مربوط به میوه، شکل آن (گرد، چهارگوش، تخممرغی و گلابیشکل) نسبت به دیگر صفات تفاوت بارز و بیشتری را نشان داد. تجزی خوشهای، کل نژادگانها را در سه گروه طبقهبندی کرد. بر پای شاخصهای اندازهگیریشده، نژادگانهای Lm1، Lm5، Lm7، Lm9، Kv1، Kv3، Kv8، Kv4، Kv16 و Kv18 به دلیل میزان کم اسیدیت قابل عیارسنجی (تیتراسیون) و قند متعادل و طعم بهتر، مناسب برای مصرف تازهخوری ارزیابی شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.