مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دور? نگهداری اناردان? رقم رباب نی‌ریز :

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش، تأثیر پوشش­های خوراکی کیتوزان، نانوکیتوزان، متیل­سلولز و پکتین بر حفظ ترکیب‌های زیست فعال و افزایش ماندگاری اناردان رقم رباب نی­ریز (Punica granatum L. cv. Rabbab-e-Neyriz) بررسی شد. اناردانه­ها با محلول کیتوزان ۵/۱ درصد، متیل­سلولز ۳ درصد، پکتین ۳ درصد و نانوکیتوزان خالص (۱۰۰ درصد) پوشانده شدند و در دمای ۵ درج سلسیوس به مدت ۱۶ روز نگهداری و با فاصل زمانی هر چهار روز یک‌بار ارزیابی شدند. در پایان ۱۶ روز نگهداری در دمای ۵ درج سلسیوس در هم نمونه­ها به‌جز نمونه­های تیمارشده با کیتوزان ۵/۱ درصد، آلودگی قارچی مشاهده شد. بیشترین و کمترین کاهش وزن اناردانه­ها به ترتیب در تیمار شاهد و تیمار کیتوزان ۵/۱ درصد به دست آمد. پوشش­های خوراکی به­ویژه کیتوزان به‌طور معنی­داری از کاهش میزان آنتوسیانین کل و اسید آسکوربیک­ اناردانه­ها جلوگیری کردند. فنول کل و فعالیت پاداکسندگی (آنتی­اکسیدانی) آب­میوه در مدت انبارداری کاهش یافت، هرچند پوشش کیتوزان به‌طور معنی­داری باعث حفظ ترکیب‌های زیست فعال شد. پوشش­های خوراکی به‌ویژه کیتوزان باعث حفظ مواد جامد محلول، اسیدیت کل و شاخص طعم آب­میوه در مقایسه با شاهد شد. در کل، تیمار کیتوزان به‌طور مؤثری باعث کاهش از دست­ دادن آب، کاهش ضایعات اناردانه­ها و حفظ ترکیب‌های زیست فعال در مدت انبارداری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.