مقاله مدار بهینه فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند بر مبنای روش مجموع وزن‌دار با استفاده از الگوریتم وراثتی هدایت شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدار بهینه فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند بر مبنای روش مجموع وزن‌دار با استفاده از الگوریتم وراثتی هدایت شده دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدار بهینه فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند بر مبنای روش مجموع وزن‌دار با استفاده از الگوریتم وراثتی هدایت شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدار بهینه فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند بر مبنای روش مجموع وزن‌دار با استفاده از الگوریتم وراثتی هدایت شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدار بهینه فلوتاسیون کارخانه زغالشویی زرند بر مبنای روش مجموع وزن‌دار با استفاده از الگوریتم وراثتی هدایت شده :

تعداد صفحات :۱۷

جستجوی ترکیب مدار فلوتاسیون بهینه برای دستیابی به اهداف متالورژیکی مطلوب انجام می‌شود. در مدار فلوتاسیون کارخانه زغالشویی پارامترهای متالورژیکی مانند راندمان و محتوای خاکستر محصول اهداف مورد نظر برای رسیدن به ترکیب مدار بهینه می‌باشند. برای محاسبه پارامترهای متالورژیکی هر ترکیب ممکن از مدار فلوتاسیون نیاز به مدل‌سازی است. با توجه به اهداف عملیات، بعضی از پارامترهای متالورژیکی نسبت به دیگر پارامترها مهم‌تر هستند. برای اجرایی کردن این امر، با به‌کارگیری روش مجموع وزن‌دار و نسبت دادن وزن بیشتر به پارامتر مهم‌تر، ترکیب مدار بهینه‌ای یافت می‌شود که نتیجه آن دستیابی به محصولی با مشخصات مورد نظر است. در کارخانه زغالشویی زرند برای محاسبه پارامترهای متالورژیکی هر ترکیب مدار از مدل سینتیک مرتبه اول استفاده شد. چون با تغییر اندازه ذرات زغالسنگ، نرخ شناوری آن‌ها نیز تغییر می‌کند این شاخص به عنوان مبنایی برای تفکیک خوراک به گونه‌های مختلف در نظر گرفته شد. مقایسه نتایج با مقادیر اندازه گیری شده نشان داد که خطای متوسط پیش‌بینی راندمان و محتوی خاکستر کنسانتره توسط مدل به ترتیب ۲/۴ ± و ۷۵/۰ ± درصد می‌باشد. با به‌کارگیری روش مجموع وزن‌دار، همه ترکیب وزن‌های ممکن نسبت داده شده به پارامترهای متالورژیکی، ارزیابی شد. از میان سه ترکیب مدار فلوتاسیون پیشنهادی، ترکیبی که با اختصاص دادن وزن‌های ۹/۰ و ۱/۰ به ترتیب به شاخص محتوای خاکستر و راندمان به‌دست آمد، به دلیل امکان‌پذیر بودن در کارخانه به اجرا گداشته شد که نتیجه آن دستیابی به محصولی با کیفیت قابل قبول (محتوی خاکستر کنسانتره کمتر از ۱۱ درصد) به همراه افزایش راندمان از ۶/۵۷ درصد در مدار اولیه به ۸/۶۵ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.