مقاله مقایسه روش‌های جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز برای حذف مؤلفه سنژنتیک در اکتشافات ناحیه‌ای رسوبات آبراهه‌ای قره‌چمن-آذربایجانشرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه روش‌های جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز برای حذف مؤلفه سنژنتیک در اکتشافات ناحیه‌ای رسوبات آبراهه‌ای قره‌چمن-آذربایجانشرقی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش‌های جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز برای حذف مؤلفه سنژنتیک در اکتشافات ناحیه‌ای رسوبات آبراهه‌ای قره‌چمن-آذربایجانشرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش‌های جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز برای حذف مؤلفه سنژنتیک در اکتشافات ناحیه‌ای رسوبات آبراهه‌ای قره‌چمن-آذربایجانشرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش‌های جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز برای حذف مؤلفه سنژنتیک در اکتشافات ناحیه‌ای رسوبات آبراهه‌ای قره‌چمن-آذربایجانشرقی :

تعداد صفحات :۱۳

منطقه قره چمن در آذربایجانشرقی بر روی زون ارومیه دختر واقع شده و بیشتر منطقه از سنگ‌های ولکانیکی حد واسط تا اسیدی و رسوبی تشکیل شده است. به منظور اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه‌ای تعداد ۶۹۸ رسوب رودخانه‌ای از منطقه برداشت و در راستای بهینه‌سازی روش‌ها با هدف‌ایجاد مدل اکتشافی مناسب، پروسه داده‌ها با استفاده از دو روش جداسازی جوامع سنگی و خوشه‌بندی فازی میان مرکز (FCMC) برای حذف مؤلفه سنژنتیک اقدام گردید.
در روش خوشه‌بندی فازی میان مرکز (FCMC)، پردازش بر روی داده‌های نرمال در منطقه صورت پذیرفت و عناصر با داده‌های سنسورد بالا حذف و روی داده‌ها تحلیل فاکتوری انجام گرفت. سپس باتوجه به امتیازات فاکتوری، فقط یک یا دو عنصر از هر گروه انتخاب شده وروش FCMC روی آنها اعمال گردید. نتایج حاصل از‌این روش تعداد ۶خوشه را به‌عنوان خوشه بهینه معرفی کرده و با رسم نقشه مقادیر بازماند، مناطق امیدبخش کانی‌زایی مشخص گردید. نتایج حاصل از اعمال FCMC بر روی داده‌های ژئوشیمیایی منطقه که بر اساس منطق فازی استوار است نشان می‌دهد که با عضویت هر نمونه در چند خوشه و محاسبه مقادیر بازماند، مؤلفه سنژنتیک خنثی و آنومالی‌های ماسک شده آشکار می‌شوند.
مقایسه دو روش بر روی داده‌های رسوبات رودخانه‌ای در قره‌چمن بیانگر ‌این واقعیت است که بکارگیری روش خوشه‌بندی فازی قابلیت اعمال آن را در مدت زمان کمتر و با دقت بیشتر جهت ثبت آنومالی‌های منطقه‌ای تأیید و کارآمدی ‌این روش در مقایسه با روش جداسازی جوامع سنگی خصوصاً در مرحله اکتشافات ناحیه‌ای که تعداد نمونه‌ها بسیار زیادند را نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.