مقاله بررسی و بازشناسی صف? فرهاد تراش در بیستون: نمونه ای ساسانی از معماری منظر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی و بازشناسی صف? فرهاد تراش در بیستون:
نمونه ای ساسانی از معماری منظر دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و بازشناسی صف? فرهاد تراش در بیستون:
نمونه ای ساسانی از معماری منظر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و بازشناسی صف? فرهاد تراش در بیستون:
نمونه ای ساسانی از معماری منظر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و بازشناسی صف? فرهاد تراش در بیستون:
نمونه ای ساسانی از معماری منظر :

تعداد صفحات :۲۹

فرهاد تراش صفح تراشید عظیمی در سین کوه بیستون است که می توان آن را با کتیب داریوش بزرگ هخامنشی در کوه بیستون مقایسه کرد. به واسط همین شباهت، شرق شناسانی چون جکسن، تامپسون، اردمان و هرتسفلد این صفح سنگی را نقش برجسته- کتیبه ای ناتمام از عهد هخامنشی معرفی کرده اند. در ده ۱۹۶۰م یک هیئت باستان شناسی آلمانی به سرپرستی هاینز لوشای و ولفرام کلایس آثار باستانی زیر دهکد بیستون را کاوش کرده و در نتیجه بقایای معماری منسوب به عهد ساسانی از زیر خاک پدیدار شد که آن را یک کاخ معرفی کردند. با این حال باستان شناسان آلمانی نتوانستند رابط این بقایای معماری را با صف فرهاد تراش توضیح دهند. فقط بعدها والتر سالزمان پیشنهاد کرد که شاید صفح فرهاد تراش نیز اثری ساسانی بوده و قصد داشته اند آثاری مشابه طاق بستان کرمانشاه در آنجا حجاری کنند.
در این مقاله، نتایج تحقیقات هیئت معماری- باستان شناسی دانشگاه تهران در بررسی و مطالع ناحی بیستون و آثار فرهاد تراش در تابستان ۱۳۸۱ ه.ش منعکس شده است. بنابر نتایج این تحقیقات، ناحی بیستون- کنگاور- کرمانشاه برای ییلاق سلاطین ساسانی دارای اهمیت بسیار بوده و آثار معماری یافته از زیر دهکد بیستون در اصل بقایای یک سیستم آب نما و دسکره و شکارگاه سلطنتی از عهد ساسانی است که همراه با صف فرهاد تراش در مجموع یکی از نمونه های بدیع معماری منظر در عهد ساسانی را شکل می داده است که دیگر نمونه های آن در کنگاور و طاق بستان مشاهده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.