مقاله مکان‌یابی شهر ایلخانی اوجان بر‌اساس منابع تاریخی و بررسی‌های باستان‌شناختی (مطالعه محوطه‌های کوللر و دالی‌دره‌سی در شهرستان بستان‌آباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مکان‌یابی شهر ایلخانی اوجان بر‌اساس منابع تاریخی و بررسی‌های باستان‌شناختی (مطالعه محوطه‌های کوللر و دالی‌دره‌سی در شهرستان بستان‌آباد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان‌یابی شهر ایلخانی اوجان بر‌اساس منابع تاریخی و بررسی‌های باستان‌شناختی (مطالعه محوطه‌های کوللر و دالی‌دره‌سی در شهرستان بستان‌آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان‌یابی شهر ایلخانی اوجان بر‌اساس منابع تاریخی و بررسی‌های باستان‌شناختی (مطالعه محوطه‌های کوللر و دالی‌دره‌سی در شهرستان بستان‌آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان‌یابی شهر ایلخانی اوجان بر‌اساس منابع تاریخی و بررسی‌های باستان‌شناختی (مطالعه محوطه‌های کوللر و دالی‌دره‌سی در شهرستان بستان‌آباد) :

تعداد صفحات :۱۷

شهر اوجان از جمله شهرهای اسلامی ایران است که در دوره ایلخانی رشد و توسعه یافت. این شهر بنا بر گفته منابع، از قرون اولیه اسلامی نیز وجود داشته است، اما در پی حوادث مختلف از جمله زلزله و جنگ‌های مختلف نتوانسته بود موجودیت خود را به عنوان یک شهر مهم و استراتژیک آشکار سازد و تنها در دوره ایلخانی است که این مهم حاصل می‌شود. با توجه به کمبود اطلاعات در خصوص مکان دقیق این شهر و بی‌توجهی محققان به تحقیق بر روی بقایای آن، ضرورت بررسی و مطالعه بر روی آن احساس می‌شود. پرسش اصلی ما نیز بر روی مکان‌یابی دقیق این شهر و سنجش میزان تطابق بین داده‌های باستان‌شناسی با منابع تاریخی این دوره است. با توجه به انجام سه فصل بررسی باستان‌شناختی در شهرستان بستان‌آباد نتایجی در خصوص شهر اوجان به دست آمده است : ۱- موجودیت شهر از قرون اولیه اسلامی و رونق و توسعه آن در دوره ایلخانی (به استناد منابع مکتوب). ۲- انطباق موقعیت جغرافیایی آن با شهرستان بستان‌آباد فعلی (به استناد مطالعات باستان‌شناسی) در دو محوطه‌ایلخانیِ کوللر و دالی‌دره‌سی؛ لذا در این مقاله سعی شده است تا داده‌های جدیدِ حاصل از بررسی‌های باستان‌شناختی در منطقه بستان‌آباد با منابع مکتوب دوره ایلخانیِ، مورد سنجش و تحلیل قرار گیرد تا یک گام دیگر به سوی مکان‌یابی دقیق این شهر برداشته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.