مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این مطالعه بررسی اثرات پروتئین تام و کلسترول بر شاخصهای فیزیکی و بیوشیمیایی منی ماهی کپور معمولی پرورشی استان خوزستان بود. در این مطالعه ۴۰ قطعه ماهی کپور پرورشی (۲۰ قطعه در اسفند و ۲۰ قطعه در فروردین ) تهیه شد و آزمایشهای فیزیکی و بیوشیمیایی بر روی منی آنها انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که میزان پروتئین تام و کلسترول در فروردین نسبت به اسفند افزایش غیرمعناداری نشان داد. میزان یونهای کلسیم، کلر، سدیم و پتاسیم در فروردین نسبت به اسفند افزایش نشان داد. بر اساس نتایج به دست آمده پروتئین تام پلاسمای منی در اسفند با آلبومین، کلسترول و پتاسیم ارتباط مثبت و معناداری و با کلر همبستگی منفی و معناداری داشت اما پروتئین تام در فروردین با کلر، فسفر، اسپرماتوکریت، کلسترول و آلبومین همبستگی مثبت و معناداری و با وزن ماهی ارتباط منفی و معناداری داشت. کلسترول پلاسمای منی در اسفند با آلبومین ارتباط مثبت و معناداری ولی با کلر و فسفر همبستگی منفی و معناداری نشان داد اما کلسترول در فروردین با اسپرماتوکریت، آلبومین، فسفر و کلر همبستگی مثبت و معناداری داشت. بر اساس دادههای این مطالعه میزان پروتئین تام، کلسترول و یونهای کلسیم، کلر، سدیم و پتاسیم پلاسمای منی کپور ماهی پرورشی در فروردین نسبت به اسفند افزایش یافتند. بنابراین چون این فاکتورها روی کیفیت، کمیت و همچنین باروری اسپرمهای کپور ماهیان موثر هستند بنابراین ممکن است با تنظیم فاکتورهای پروتئین، کلسترول و مواد معدنی جیره غذایی در فصل تخمریزی، کیفیت اسپرمهای کپور ماهیان افزایش یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.