مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پروتئین تام و کلسترول بر خصوصیات اسپرم شناختی منی ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) :

تعداد صفحات :۱۷

هدف از این مطالعه بررسی اثرات پروتئین تام و کلسترول بر شاخص‌های فیزیکی و بیوشیمیایی منی ماهی کپور معمولی پرورشی استان خوزستان بود. در این مطالعه ۴۰ قطعه ماهی کپور پرورشی (۲۰ قطعه در اسفند و ۲۰ قطعه در فروردین ) تهیه شد و آزمایش‌های فیزیکی و بیوشیمیایی بر روی منی آنها انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که میزان پروتئین تام و کلسترول در فروردین نسبت به اسفند افزایش غیرمعناداری نشان داد. میزان یون‌های کلسیم، کلر، سدیم و پتاسیم در فروردین نسبت به اسفند افزایش نشان داد. بر اساس نتایج به دست آمده پروتئین تام پلاسمای منی در اسفند با آلبومین، کلسترول و پتاسیم ارتباط مثبت و معناداری و با کلر همبستگی منفی و معناداری داشت اما پروتئین تام در فروردین با کلر، فسفر، اسپرماتوکریت، کلسترول و آلبومین همبستگی مثبت و معناداری و با وزن ماهی ارتباط منفی و معناداری داشت. کلسترول پلاسمای منی در اسفند با آلبومین ارتباط مثبت و معناداری ولی با کلر و فسفر همبستگی منفی و معناداری نشان داد اما کلسترول در فروردین با اسپرماتوکریت، آلبومین، فسفر و کلر همبستگی مثبت و معناداری داشت. بر اساس داده‌های این مطالعه میزان پروتئین تام، کلسترول و یون‌های کلسیم، کلر، سدیم و پتاسیم پلاسمای منی کپور ماهی پرورشی در فروردین نسبت به اسفند افزایش یافتند. بنابراین چون این فاکتورها روی کیفیت، کمیت و همچنین باروری اسپرم‌های کپور ماهیان موثر هستند بنابراین ممکن است با تنظیم فاکتورهای پروتئین، کلسترول و مواد معدنی جیره غذایی در فصل تخم‌ریزی، کیفیت اسپرم‌های کپور ماهیان افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.