مقاله تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus) بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus) بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus) بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus) بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus) بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده :

تعداد صفحات :۱۶

جهت ارزیابی تاثیر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز بر روی عملکرد رشد و مورفولوژی روده یک آزمایش تغذیه ای به مدت ۸ هفته انجام شد. ۵ جیره غذایی ایزونیتروژنیک و ایزوکالریک (۴۶/۰ ± 04/32 درصد پروتئین و ۳۱/۰± 26/17 KJ/g انرژی ناخالص) فرموله شدند. تیمار شاهد حاوی ۵۰ درصد آرد ماهی بود، درحالیکه ۴ جیره غذایی دیگر حاوی ۵/۱۶، ۳۳، ۵/۴۹ و ۶۶ درصد آرد سویا یا جایگزینی ۲۵ (۲۵SMP)، ۵۰ (۵۰SMP)، ۷۵ (۷۵SMP) و ۱۰۰ درصد (۱۰۰SMP) پروتئین آرد ماهی بودند. ۱۹۵ قطعه بچه ماهی انگشت قد با میانگین وزنی ۰۷/۰ ± 8/1 گرم در ۵ تیمار (هر تیمار حاوی ۳ تکرار) به طور تصادفی تقسیم شدند. پس از ۸ هفته غذادهی، وزن بدست آمده و ضریب رشد ویژه در تیمارهای ۲۵SMP و۵۰SMP به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود (۰۵/۰>P). ماهیان تیمار۵۰SMP به طور معنی داری مقدار مصرف غذای بیشتری از سایر تیمارها داشتند (۰۵/۰>P). تیمار ۱۰۰SMP بیشترین (ضعیفترین) مقدار ضریب تبدیل غذایی را نسبت به سایر تیمارها داشت (۰۵/۰>P)، ولی اختلاف معنی داری در ۴ تیمار دیگر مشاهده نشد. التهاب و آتروفی در روده ماهیان تیمارهای مختلف مشاهده نشد، اما طول پرز روده تیمارهای ۲۵SMP و۵۰SMP به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بودند (۰۵/۰>P). نتایج آزمایش موجود نشان داد که می توان پروتئین آرد سویا را تا ۵۰ درصد جایگزین پروتئین آرد ماهی در جیره غذایی پاکوی قرمز نمود و این می تواند اجازه تولید یک جیره اقتصادی بدون عملکرد منفی در رشد را فراهم کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.