مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) به تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) به تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) به تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) به تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) به تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم :
تعداد صفحات :۲۴
هدف: هدف از این پژوهش اثرات نانو ذرات اکسید آلومینیوم بر روی جوانهزنی، رشد ریشه، مقدار رنگیزههای فتوسنتزی، محتوای پروتئین کل، فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانتی و محتوای کربوهیدرات گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) میباشد. مواد و روشها: آزمایش در شرایط کشت گلخانه، بهصورت کاملا تصادفی با ۴ تکرار طراحی شد. گیاهان در معرض غلظتهای مختلف (۰۱/۰، ۵/۰ و ۱ ) گرم بر لیتر نانو اکسید آلومنیوم قرارگرفتند و ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان تحت تیمار با گیاهان شاهد مقایسه شد . نتایج: بر اساس نتایج بهدست آمده تیمار با نانو اکسید آلومینیوم اثر مثبتی بر درصد جوانهزنی، طول ریشه، محتوای کلروفیل b و کل، محتوای قندهای محلول و نامحلول داشت. کاهش در محتوای کلروفیل a، محتوای پروتئین کل و فعالیت آنزیم کاتالاز در نمونههای تحت تیمارها در مقایسه با شاهد مشاهده شد. اثر نانو اکسید آلومینیوم بر سرعت جوانهزنی بذر و فعالیت آنزیم پراکسیداز معنیدار نبود. نتیجهگیری: بر اساس نتایج بررسی حاضر تیمار با نانو ذرات اکسید آلومینیوم بر بیشتر ویژگیهای تکوینی و فیزیولوژیک در لوبیا اثر مثبت را نشان داد که بیانگر فقدان اثر مسمومیت نانو ذره مورد مطالعه در غلظتهای بهکار رفته است. در مورد برخی از ویژگیها (محتوای کلروفیل a، محتوای پروتئین کل و فعالیت آنزیم کاتالاز) اثر کاهشی مشاهده شد که میتواند مربوط به مکانیسمهای مقاومت در گیاه مورد مطالعه باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.