مقاله تعیین مقدار گلوکوز به روش آمپرسنجی با استفاده از الکترود اصلاح شده پلی‌آنیلین – گلوتارآلدهید- گلوکوز اکسیداز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین مقدار گلوکوز به روش آمپرسنجی با استفاده از الکترود اصلاح شده پلی‌آنیلین – گلوتارآلدهید- گلوکوز اکسیداز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقدار گلوکوز به روش آمپرسنجی با استفاده از الکترود اصلاح شده پلی‌آنیلین – گلوتارآلدهید- گلوکوز اکسیداز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقدار گلوکوز به روش آمپرسنجی با استفاده از الکترود اصلاح شده پلی‌آنیلین – گلوتارآلدهید- گلوکوز اکسیداز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقدار گلوکوز به روش آمپرسنجی با استفاده از الکترود اصلاح شده پلی‌آنیلین – گلوتارآلدهید- گلوکوز اکسیداز :

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، الکترود اصلاحی PANI-GOD بررسی شده است. برای تهیه فیلم PANI از صفحه پلاتینی cm 4/0× 4/0 به عنوان الکترود کار، الکترود میله‌ای پلاتین به عنوان الکترود مقابل و الکترود Ag/AgCl به عنوان الکترود مرجع استفاده شد. برای تهیه فیلم روش ولت‌سنجی چرخه‌ای از پتانسیل v1/0- تا v1و با سرعت پویش mV/s 50 به تعداد ۳۰ پویش در محلول حاوی M2/0آنیلین و M1 سولفوریک اسید انجام شد. خواص فیلم پلیمری تشکیل شده با روش‌های الکتروشیمیایی، طیف‌سنجی نوریUV-vis ، طیف‌سنجی تبدیل فوریه زیرقرمز و امپدانس الکتروشیمیایی بررسی شده است. از روش ساده‌ای برای تولید حسگرهای گلوکوز استفاده شد. برای این کار آنزیم گلوکوز اکسیداز با استفاده از محلول ۱/۰ در صد حجمی عامل شبکه‌ای‌کننده (گلوترآلدهید) در محیط بافر فسفات با pH برابر ۷ روی فیلم‌های نازک پلیمر تثبیت شد. نتایج حاصل از امپدانس الکتروشیمیایی نشان داد، آنزیم به‌طور موفقیت‌آمیز روی فیلم‌های پلیمری تثبیت شده است. در این پژوهش، اثر بعضی از شرایط آزمایشگاهی مختلف مثل حجم عامل شبکه‌ای‌کننده (گلوترآلدهید)، pH، دما و پتانسیل کاربری به روش جریان‌سنجی بررسی شده است. مشاهده شد، با تغییر درصد حجمی عامل شبکه‌ای‌کننده فعالیت الکترودهای اصلاحی نیز تغییر می‌کند که بیشترین فعالیت در ۱/۰ در صد حجمی عامل شبکه‌ای‌کننده (گلوترآلدهید) مشاهده شد. انرژی فعال‌سازی برای الکترود اصلاحی پلی‌آنیلین، در محیط بافری استات و فسفات به ترتیب kJ/mol 41 و ۳۷ به‌دست آمد. بیشترین جریان الکتریکی در این زیست‌حسگرها درpH برابر ۷ و پتانسیل V65/0 دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.