مقاله تأثیر درجه آزادی و نوع قفل شدگی کانیهای حاوی مس در بازیابی مدار فلوتاسیون کارخانه فرآوری مجتمع مس سرچشمه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر درجه آزادی و نوع قفل شدگی کانیهای حاوی مس در بازیابی مدار فلوتاسیون کارخانه فرآوری مجتمع مس سرچشمه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر درجه آزادی و نوع قفل شدگی کانیهای حاوی مس در بازیابی مدار فلوتاسیون کارخانه فرآوری مجتمع مس سرچشمه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر درجه آزادی و نوع قفل شدگی کانیهای حاوی مس در بازیابی مدار فلوتاسیون کارخانه فرآوری مجتمع مس سرچشمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر درجه آزادی و نوع قفل شدگی کانیهای حاوی مس در بازیابی مدار فلوتاسیون کارخانه فرآوری مجتمع مس سرچشمه :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

بازیابی کانیهای با ارزش به چندین عامل بستگی دارد . همراه با کاهش ابعاد سنگ معدن، کانیهای با ارزش به صورت آزاد نمایان می شوند. در عمل، آزادسازی کامل کانیها به ندرت ح اصل می شود حتی اگر سنگ معدن به اندازه ابعاد دانه های کانی مد نظر خرد شود . بنابراین تعیین درجه آزادی کانیهای با ارزش سنگ معدن آسیا شده، برای مشخص کردن کارآئی مرحله نرم کنی و عملکرد فرآیند جدایش در فرآوری مواد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از آنجائیکه در ف رآیندهای پرعیارسازی مواد، برخی از ذرات با ارزش به باطله راه پیدا می کنند، م ی توان فرار این نوع ذرات را به هر یک از عملیاتهای خردایش و جداسازی نسبت داد . درجه آزادی و توزیع نوع قفل شدگی ذرات با ارزش در خوراک و باطله فرآیندهای پرعیارکنی به عملکرد فرآیندها واب سته می باشد. در این ارتباط، عملکرد کارخانه پرعیارکنی مجتمع مس سرچشمه از بدترین تا بهترین وضعیت بازیابی عنصر مس سولفوری، در ۵ ماه کاری، در نظر گرفته شد. در مطالعات کانی شناسی مقطع صیقلی، پنج نوع قفل شدگی تشخیص داده شد . به منظور کاهش خطای محاسبه درج هآزادی، نسبت ماده معدنی به واسطه قالب گیری برای ساخت مقاطع صیقلی ۴ به ۱۱ انتخاب شد. با توجه به داده های بدست آمده، درجه آزادی مناسب برای کانیهای با ارزش در خوراک ورودی سلولهای پرعیارکنی اولیه ۱/۴% ± ۵۷/۱%مناسب تشخیص داد ه شد و مشخص گردید که با افزایش ۲/۲% بازیابی، میزان ذرات با ارزش آزاددر باطله ۱۵% در باطله ۱۵ % کاهش می یابد که در ابعاد ذرات کوچکتر از ۴۰۰ مش، با افزایش ۲/۲%بازیابی، میزان ذرات با ارزش آزاد در باطله ۲۸ % کاهش می یابد خصوصًا برای کانی کالکوسیت این کاهش به ۷۲ % می رسد. همچنین مشخص گردید که شکل قفل شدگی ذرات حاوی کانیهای مس، تأثیری در افزایش بازیابی ایجاد نکرده و روند فراوانی آنها در خوراک و باطله در محدود ههای ابعادی مورد نظر، مشابه یکدیگر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.