مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677 دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677 :

تعداد صفحات :۲۴

به­منظور ارزیابی تحمل به شوری تعدادی از ژنوتیپ­های بادام، آزمایشی گلدانی در سال ۱۳۹۲ با دو فاکتور ژنوتیپ در ۱۱ سطح، شامل ارقام تونو،نان پاریل، مامایی، شکوفه، سهند،شاهرود ۱۲، A200 و ژنوتیپ­های ۲۵-۱، ۱۶-۱ و ۴۰-۱۳ پیوند شده روی پایه GF677و پایه GF677 (پیوند نشده به­عنوان شاهد) و فاکتور شوری آب آبیاری در ۵ سطح، شامل ۰ (صفر)، ۲/۱، ۴/۲، ۶/۳ و ۸/۴ گرم در لیتر نمک کلرید سدیم (که به­ترتیب هدایت الکتریکی برابر ۵/۰، ۵/۲، ۹/۴، ۳/۷ و ۸/۹ دسی­زیمنس بر متر داشتند)، انجام شد. نتایج نشان داد، با اعمال تنش شوری و افزایش غلظت آن، شاخص­های رشدی شامل ارتفاع شاخه، قطر شاخه، تعداد برگ کل، تعداد برگ‌های سبز، تراکم برگ روی شاخه اصلی، سطح برگ و نسبت سطح برگ،­ وزن تر و خشک برگ، محتوی رطوبت نسبی برگ، شاخص کلروفیل، کلروفیل­های a، b و کل و کارتنوئید در برگ­های بالایی و پایینی، وزن تر و خشک اندام هوایی، وزن تر و خشک ریشه، در تمامی ژنوتیپ­های مطالعه شده، کاهش یافتند. تعداد برگ­های نکروزه، میزان ریزش برگ، نسبت وزن خشک به وزن تر اندام هوایی، نسبت وزن تر و خشک ریشه به وزن تر و خشک اندام هوایی، درصد نشت یونی و درصد آسیب­دیدگی غشاء سلولی در برگ‌های بالایی و پایینی، افزایش یافتند. نتایج به‌دست آمده از این تحقیق نشان داد که نوع رقم پیوندی، در افزایش تحمل شوری بسیار مؤثر است. در مجموع، رقم شاهرود ۱۲، به‌عنوان متحمل­ترین رقم به تنش شوری انتخاب شد. این رقم توانست به‌خوبی شوری تا ۶/۳ گرم در لیتر کلرید سدیم (۳/۷ دسی­زیمنس بر متر)، را تحمل نماید. در نقطه مقابل رقم سهند، به‌عنوان حساس‌ترین رقم نسبت به تنش شوری تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.