مقاله تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری :

تعداد صفحات :۲۱

در این پژوهش میوه‌های هلو رقم کوثری در دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم به­صورت غوطه‌وری به­مدت پنج دقیقه تیمار شدند. میوه‌ها پس از تیمار در دمای دو تا سه درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد به‌مدت ۲۸ روز در سردخانه قرار گرفتند و نقش دما و کلریدکلسیم در صفات کیفی و انبارمانی میوه هر هفته‌ مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل پنج تیمار دمایی (۴، ۸، ۱۶، ۳۲ و۶۴ درجه سانتی‌گراد) در مدت پنج دقیقه و دو سطح کلریدکلسیم (۰ و۶۰ میلی­مولار) بود. نتایج نشان داد که دمای ۶۴ درجه سانتی‌گراد همراه با کلریدکلسیم نقش مؤثرتری در حفظ سفتی بافت، میزان ویتامین ‌ث، تغییرات مواد جامد محلول، جلوگیری از کاهش وزن و میزان جذب کلسیم نسبت به سایر تیمارها داشت. تیمار دمای بالا به تنهایی نیز باعث حفظ سفتی بافت و جلوگیری از کاهش وزن گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.