مقاله مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری :

تعداد صفحات :۲۱

قهوه­ای شدن آنزیمی دلیل اصلی کاهش کیفیت محصولات فرآوری شده مثل آب میوه، چیپس و برش­های تازه می­باشد. در این پژوهش، خصوصیات بیوشیمیایی قهوه­ای شدن برخی ژنوتیپ­های سیب ایرانی ارزیابی شدند و قهوه­ای شدن سطحی بافت، میزان فنول کل، فلاونوئید کل، نوع ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی­اکسیدانی میوه مورد بررسی قرار گرفت. ژنوتیپ­های آی­آر­آی ۱ (IRI1)، آی­آر­آی ۴ (IRI4)، آی­آر­آی ۶ (IRI6) شدت قهوه­ای شدن آنزیمی بسیار کمی در مقایسه با ژنوتیپ­های دیگر نشان دادند. شدت قهوه­ای شدن یک ارتباط مثبت با فنول کل، فلاونوئید کل، کلروژنیک­اسید و یک ارتباط منفی با میزان کاتچین در برش­های سیب نشان دادند، اما ارتباطی بین شدت قهوه­ای شدن و میزان فعالیت آنتی­اکسیدانی در بین ژنوتیپ­های مختلف سیب دیده نشد. در مجموع، ژنوتیپ­های آی­آر­آی ۱ IRI1))، آی­آر­آی ۴ IRI4)) و آی­آر­آی ۶ ((IRI6 که در کلکسیون تحقیقاتی سیب کرج اصلاح شده­اند، کم­ترین شدت قهوه­ای شدن را نشان دادند که می­توانند برای تهیه فرآورده­هایی مانند برش­های تازه سیب، آب میوه، پوره و چیپس خشک شده مناسب باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.