مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشه‌ای سیب پا کوتاه گمی‌الماسی Malus domestica borkh


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشه‌ای سیب پا کوتاه گمی‌الماسی Malus domestica borkh دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشه‌ای سیب پا کوتاه گمی‌الماسی Malus domestica borkh  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشه‌ای سیب پا کوتاه گمی‌الماسی Malus domestica borkh،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشه‌ای سیب پا کوتاه گمی‌الماسی Malus domestica borkh :

تعداد صفحات :۱۶

پرآوری گیاهان مختلف در شرایط درون شیشه­ای برای ریز ازدیادی و مطالعات درون شیشه­ای امری الزامی است. بهینه­سازی و افزایش پرآوری شاخه موضوع پایه­ای برای ریز ازدیادی است و در این زمینه بیشتر مطالعات روی نوع محیط پایه و هم­چنین ترکیباتی که در محیط کشت استفاده می‌شوند متمرکز شده است. سیب گمی الماسی یک پایه پاکوتاه سیب است که در شمال غرب ایران رشد می‌کند و برای گونه‌ها و ارقام مختلف سیب مناسب است. در این مطالعه تاثیر دو نوع محیط کشت پایه حاوی نمک‌های MS و N6 همراه با اثر مواد بیوشیمیایی مانندی فلوروگلوسینول، زغال فعال و هورمون جیبرلین بر روی پرآوری و طول شاخه‌ها بررسی شد. شاخه­های در حال رشد در شرایط درون شیشه­ای برای این کار به­کار رفت. نتایج به­دست آمده از این آزمایش­ها نشان­داد که محیط کشت MS نسبت به N6 پرآوری سیب را بیشتر تحریک می­کند. فلوروگلوسینول به­عنوان یک ترکیب فلوردزینی تاثیر مثبتی در پرآوری سیب داشت و در طول یک ماه اول کشت تاثیر معنی­داری در افزایش پرآوری درون شیشه‌ای و طول شاخه‌ها داشت. فلوروگلوسینول هم­چنین تاثیر خوبی در کاهش شیشه‌ای شدن نمونه‌های سیب داشت. اختلاف بین اثر اسید جیبرلیک با فلوروگلوسینول روی پرآوری سیب معنی­دار نبود. زغال فعال اثر معنی­داری روی پرآوری نداشت. ترکیب ۸۰ میلی‌گرم‌ در لیتر فلوروگلوسینول با ۲ میلی‌گرم در لیتر جیبرلین برای افزایش پرآوری در شرایط درون شیشه‌ای این رقم سیب مناسب تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.