مقاله اثر پرایمینگ بذر در مزرعه و زمان کاربرد نیتروژن روی برخی شاخص¬های رشد و عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴ در اسدآباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پرایمینگ بذر در مزرعه و زمان کاربرد نیتروژن روی برخی شاخص¬های رشد و عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴ در اسدآباد دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ بذر در مزرعه و زمان کاربرد نیتروژن روی برخی شاخص¬های رشد و عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴ در اسدآباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ بذر در مزرعه و زمان کاربرد نیتروژن روی برخی شاخص¬های رشد و عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴ در اسدآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ بذر در مزرعه و زمان کاربرد نیتروژن روی برخی شاخص¬های رشد و عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴ در اسدآباد :

تعداد صفحات :۲۶

به­منظور بررسی تاثیر بذرهای پرایم شده و کاربرد تقسیطی کود نیتروژن بر روند رشد ذرت دانه­ای سینگل کراس ۷۰۴ پژوهشی[۱] در سال زراعی ۱۳۹۰ به صورت فاکتوریل در قالب بلوک­های کامل تصادفی با ۳ تکرار در شهرستان اسدآباد اجرا شد. تیمارها شامل پرایم مزرعه­ای در ۳ سطح (پرایم با آب معمولی به مدت ۱۸ ساعت، پرایم با محلول روی ۰۵/۰ درصد به مدت ۱۴ ساعت و بدون پرایم) و زمان مصرف کود نیتروژنه به میزان۱۶۰ کیلوگرم در هکتار با پنج سطح شامل بدون کاربرد نیتروژن (شاهد)، کاربرد یک مرحله­ای (زمان کاشت)، کاربرد دو مرحله­ای (زمان کاشت و قبل از گلدهی)، کاربرد سه مرحله­ای (زمان کاشت، ۶-۴ برگی و قبل از گلدهی) و کاربرد چهار مرحله­ای نیتروژن (زمان کاشت، ۶-۴ برگی، قبل از گلدهی و مرحله شیری دانه) بود. نتایج نشان داد، خصوصیات جوانه­زنی، حداکثر شاخص سطح برگ، سرعت رشد محصول، سرعت جذب خالص و سرعت رشد نسبی هشتاد روز پس از کاشت، تجمع ماده خشک و عملکرد در سطح احتمال یک درصد تحت تاثیر اثرات سطوح تیمارها قرار گرفتند. بیش­ترین میزان سرعت رشد محصول، سرعت جذب خالص در تیمار کاربرد چهار مرحله­ای نیتروژن با ۷/۶۹ و ۳/۱۳ درصد افزایش و حداکثر شاخص سطح برگ، سرعت رشد نسبی و تجمع ماده خشک و عملکرد در تیمار کاربرد سه مرحله­ای نیتروژن با ۳/۵۳، ۲/۱۴، ۱/۵۲ و ۷/۶۰ درصد افزایش نسبت به تیمار بدون کاربرد نیتروژن به دست آمد. پرایم کردن بذرها با محلول روی صفات مذکور را نسبت به تیمار پرایم نشده به ترتیب ۸/۲۴، ۶/۶، ۵/۱۹، ۵/۳، ۲/۱۴ و ۲۲ درصد افزایش داد. نتایج برهم­کنش تیمارها نشان داد، بیش­ترین عملکرد به تیمار پرایم با محلول روی و کاربرد سه مرحله­ای نیتروژن(۶/۱۰۷۹ گرم در مترمربع) تعلق داشت. بیش­ترین و کم­ترین همبستگی عملکرد دانه با حداکثر شاخص سطح برگ (**۸۹/۰=r) و سرعت جذب خالص (*۵۶/۰=r) مشاهده شد. نتایج نشان داد، پرایمینگ بذر همراه با کاربرد سه مرحله­ای کود نیتروژن باعث بهبود شاخص­های رشد و عملکرد ذرت دانه­ای سینگل کراس ۷۰۴ گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.