مقاله تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه¬ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه¬ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه¬ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه¬ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه¬ای :

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی امکان تولید پیازچه گیاه موسیر در شرایط درون شیشه­ای این مطالعه در قالب دو آزمایش جداگانه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی و با ۴ تکرار انجام شد. در آزمایش اول اثر NAA دو غلظت ۵/۰ و ۱ میلی­گرم در لیتر و BA با پنج غلظت صفر، ۵/۰،۱ ، ۲ و ۳ میلی­گرم در لیتر و در آزمایش دوم ساکارز در ۴ غلظت ۳۰،۴۵ ،۶۰و ۹۰ گرم در لیتر و ۲ نوع قند شکر معمولی و ساکارز خالص(۹/۹۹درصد) بر تولید پیازچه از ریز نمونه­های صفحه پایگاهی موسیر در محیط کشت پایهMS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در محیط کشت­های حاوی NAA ولی بدون BA هیچگونه پیازچه­ای تولید نگردید و نمونه­ها به سمت تولید کالوس پیش رفتند. بیش­ترین تعداد پیازچه(متوسط ۶۵/۴) در تیمار ۲ میلی گرم در لیتر BA و ۱ میلی گرم در لیتر NAA و کمترین آن از تیمار شاهد (بدون هورمون) به­دست آمد. درشت­ترین پیازچه­ها نیز در تیمار ۳ میلی­گرم در لیتر BA و ۵/ 0NAA میلی­گرم در لیتر تولید شدند. در آزمایش دوم اثر نوع قند و اثر متقابل نوع قند و سطوح مختلف قند بر تولید پیازچه معنی­دار نبود. این امر مشخص می­سازد که میتوان به­جای ساکارز از شکر معمولی استفاده نمود و هزینه­های تولید را به­طور قابل ملاحظه­ای کاهش داد. با افزایش غلظت قند تا ۶۰ گرم در لیتر تولید پیازچه ها افزایش یافت. کم­ترین تعداد پیازچه در تیمار ۳۰ و ۹۰ گرم در لیترقند به دست آمد. با افزایش غلظت قند قطر پیازچه­های تولیدی نیز افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.