مقاله اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.) :

تعداد صفحات :۲۴

به­منظور بررسی اثر هیدروژل و نسبت­های مختلف نیترات به آمونیم بر رشد و عملکرد گیاه شوید آزمایش مزرعه­ای به­صورت فاکتوریل در قالب بلوک­های کامل تصادفی با دو فاکتور و سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱ در منطقه جیرفت انجام شد. در این پژوهش عامل کود نیتروژن به مقدار ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار به­صورت نسبت­های مختلف نیترات به آمونیم در پنج سطح (۱۰۰:۰، ۲۵: ۷۵، ۵۰:۵۰، ۷۵: ۲۵، ۰:۱۰۰) و عامل سوپرجاذب در چهار سطح (۰، ۱۰، ۲۰،۳۰ گرم در مترمربع) درنظر گرفته شد. نتایج نشان داد که نسبت­های مختلف نیترات به آمونیوم و سطوح مختلف هیدروژل اثر معنی­داری بر وزن خشک، تعداد چتر در بوته، تعداد چترک در چتر، تعداد دانه در چترک، عملکرد دانه و درصد اسانس داشتند. بیش­ترین عملکرد دانه از مصرف هم­زمان ۲۵ درصد نیترات، ۷۵ درصد آمونیوم و ۲۰ گرم پلیمر سوپرجاذب و کم­ترین عملکرد دانه از مصرف ۱۰۰ درصد نیترات، عدم­مصرف آمونیوم و سوپرجاذب حاصل گردید. بیشترین درصد اسانس از مصرف ۱۰۰ درصد نیترات و عدم­مصرف آمونیوم و مصرف ۳۰ گرم سوپرجاذب و کم­ترین درصد اسانس از مصرف ۱۰۰ درصد آمونیوم و عدم­مصرف نیترات و مصرف ۱۰ گرم پلیمر سوپرجاذب حاصل گردید. براساس نتایج حاصله جهت افزایش عملکرد دانه بایستی نسبت آمونیوم و برای افزایش درصد اسانس بایستی نسبت نیترات را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.