مقاله اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) :

تعداد صفحات :۲۱

برای ارزیابی اثر برهمکنش قارچ­های میکوریز آربوسکولار و باکتری­های کنترل­کننده­ی آفات و بیماری­ها بر جذب منیزیم و شماری از عناصر ریزمغذی، عملکرد اسانس و همچنین درصد کلونیزاسیون ریشه در گیاه دارویی آویشن دنایی (Celak. Thymus daenensis)، آزمایشی به گونه کرت­های خردشده در قالب بلوک­های کامل تصادفی با ۶ تیمار و ۳ تکرار در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (در منطقه شهمیرزاد) اجرا شد. تیمارهای بررسی­شده شامل عامل اصلی در دو سطح عدم­تلقیح و تلقیح با قارچ میکوریز آربوسکولار گونه Glomus mosseae و عامل فرعی نیز باکتری­های کنترل­کننده­ی آفات و بیماری­ها در سه سطح عدم­تلقیح با باکتری، تلقیح با باکتری Bacillus subtilis و تلقیح با باکتری Pseudomonas fluorescens بودند. نتایج به­دست آمده نشان داد که تلقیح با قارچ G. mosseae و یا باکتری B. subtilis به­طور معنی­داری موجب افزایش جذب عناصر بررسی شده در مقایسه با تیمار شاهد گردید. ولی اثربخش­ترین تیمار، کاربرد همزمان قارچ میکوریز G. mosseae و باکتری B. subtilis بود که اندازه جذب عناصر بررسی شده و عملکرد اسانس را در مقایسه با گیاهان شاهد به بیش از دو برابر افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.