مقاله تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز» دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز» :

تعداد صفحات :۱۷

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر تیمارهای کائولین و جیبرلیک اسید بر کاهش خسارت آفتاب سوختگی و کیفیت میوه انار رقم «رباب نیریز» انجام شد. تیمار کائولین در دو غلظت ۵/۲ و ۵ درصد از اواسط خردادماه در سه نوبت با فاصله زمانی یک ماه روی شاخه‌ها و میوه‌ها و تیمار جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵۰ میلی­گرم در لیتر هم­زمان با مرحله اول تیمار کائولین به­صورت جداگانه انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد کائولین با غلظت ۵ درصد باعث افزایش اندازه میوه و آریل و کاهش ضخامت پوست میوه نسبت به تیمارهای دیگر شد. میوه‌های تیمار شده با کائولین ۵/۲ و ۵ درصد و جیبرلیک اسید در مقایسه با شاهد میزان آب دانه‌ی بیش­تری داشتند. اگرچه کائولین ۵ درصد باعث کاهش محتوای آنتوسیانین آریل‌‌ها شد. تیمار جیبرلیک اسید باعث کاهش شدت و درصد آفتاب سوختگی نسبت به تیمار شد. کم­ترین درصد و شدت آفتاب سوختگی در تیمارهای کائولین مشاهده گردید که از این لحاظ اختلاف معنی­داری بین تیمارهای ۵/۲ و ۵ درصد آن مشاهده نشد. در کل، کاربرد کائولین به­طور موثری می­تواند باعث کاهش آفتاب سوختگی و افزایش کیفیت میوه­­ی انار رقم «رباب نیریز» شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.