مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا :

تعداد صفحات :۱۷

آسکوربیک­اسید یکی از مهم­ترین آنتی­اکسیدان‌های محلول در آب است که به­عنوان یک ملکول آنتی­اکسیدانی درگیر در تنش‌های زنده و غیرزنده گیاهان شناخته شده است. این پژوهش به­منظور بررسی تأثیر محلول­پاشی برگی آسکوربیک­اسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و رشدی توت­فرنگی رقم سلوا تحت شرایط تنش شوری انجام شد. آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملأ تصادفی با سه سطح کلریدسدیم (۰، ۱۵ و ۳۰ میلی‌مولار) و سه سطح آسکوربیک­اسید (۰، ۵/۱ و ۳ میلی‌مولار) و با سه تکرار در شرایط کنترل شده گلخانه‌ای انجام گردید. نتایج نشان داد که در شرایط تنش، وزن تر و خشک برگ و ریشه کاهش و با محلول‌پاشی آسکوربیک‌اسید، به­طور معنی‌داری افزایش یافت. تنش شوری اثر کاهنده و معنی‌داری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی از جمله محتوای آب نسبی برگ و کلروفیل a، b، کلروفیل کل داشت در حالی­که سبب افزایش نشت یونی شد. با تیمار برگی بوته‌ها با آسکوربیک‌اسید، محتوای آب نسبی برگ و کلروفیل a، b، کلروفیل کل به­طور معنی‌داری افزایش یافتند اما نشت یونی را کاهش داد. با افزایش غلظت کلریدسدیم میزان پرولین و کربوهیدرات‌های محلول افزایش یافتند. کاربرد آسکوربیک­اسید در شرایط شوری سبب افزایش کربوهیدرات‌های محلول شد درحالی­که تأثیر معنی‌داری بر محتوای پرولین برگ نداشت. پروتئین‌های محلول برگ با افزایش شوری کاهش چشمگیری را نشان دادند و با محلول‌پاشی آسکوربیک­اسید افزایش یافتند. براساس نتایج به­دست آمده از این پژوهش می­توان استفاده از آسکوربیک­اسید را به­منظور کاهش اثرات مضر کلرید سدیم بر گیاه توت­فرنگی توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.