مقاله تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد و تلفیق کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد و تلفیق کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد و تلفیق کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد و تلفیق کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد و تلفیق کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴ :

تعداد صفحات :۲۲

به‌منظور بررسی تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای بر عملکرد دانه و اجزاء عملکرد ذرت هیبرید سینگل‌کراس ۷۰۴ در سطوح کود زیستی، آزمایشی طی سال ۱۳۸۹ در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل پنج سیستم تغذیه‌ای: A1 (هشت تن در هکتار کود آلی)، A2 (شش تن در هکتار کود آلی و ۴۶ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص)، A3 (چهار تن در هکتار کود آلی و ۹۲ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص)، A4 (دو تن در هکتار کود آلی و ۱۳۸ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و A5 (184 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و کود زیستی (باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن شامل ازتوباکتر و آزوسپیریلوم) در دو سطح شامل: B1 (با تلقیح) و B2 (بدون تلقیح) بود. نتایج نشان داد که عملکرد دانه و شاخص برداشت در سیستم تغذیه تلفیقی A3 به‌ترتیب برابر ۱۰ تن در هکتار و ۷۲/۴۶ درصد بود. در بذور تلقیح شده (B1) عملکرد دانه و اجزاء عملکرد نسبت به تیمار شاهد بیشتر بود، به‌طوری‌که عملکرد دانه و وزن هزار دانه در تیمار تلقیح شده به‌ترتیب برابر ۷/۹ تن در هکتار و ۴/۲۰۵ گرم بود. با توجه به نتایج به‌دست آمده عملکرد دانه ذرت در ترکیب کود زیستی و سیستم تغذیه تلفیقی A3 از کود آلی و شیمیایی (۵۶/۱۰ تن در هکتار) نسبت به زمانی که به‌تنهایی استفاده می‌شود بهتر می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.