مقاله ارزیابی چند شکلی ژن پرولاکتین در گاوهای هلشتاین و آمیخته و ارتباط آن با صفات شیر در گاوهای هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی چند شکلی ژن پرولاکتین در گاوهای هلشتاین و آمیخته و ارتباط آن با صفات شیر در گاوهای هلشتاین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی چند شکلی ژن پرولاکتین در گاوهای هلشتاین و آمیخته و ارتباط آن با صفات شیر در گاوهای هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی چند شکلی ژن پرولاکتین در گاوهای هلشتاین و آمیخته و ارتباط آن با صفات شیر در گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی چند شکلی ژن پرولاکتین در گاوهای هلشتاین و آمیخته و ارتباط آن با صفات شیر در گاوهای هلشتاین :
تعداد صفحات :۱۰
هدف از این پژوهش ارزیابی ارتباط بین ژنوتیپهای ژن پرولاکتین با صفات تولیدی شیر میباشد. در این مطالعه، ۱۴۵ گاو نژاد هلشتاین و۶۰ گاو آمیخته مورد ارزیابی قرار گرفت. فراوانیهای آللی و ژنوتیپی ژن پرولاکتین با قطعه bp294 تکثیر شده از اگزون ۴ با استفاده از روش PCR-RFLP با آنزیم برشی RsaI تعیین گردید. ژنوتیپ GG بیشترین میزان فراوانی ژنوتیپی را در گاوهای هلشتاین (۷۳۸/۰) و آمیخته (۵۸۸/۰) داشت. همچنین میزان فراوانی آللی A و G در گاوهای هلشتاین به ترتیب ۱۵۲/۰ و ۸۴۸/۰ و در آمیختهها ۲۳۳/۰ و ۷۶۷/۰ بود. بیشترین میزان تولید شیر مربوط به گاوهای هلشتاین با ژنوتیپ AG بود. گاوهای با ژنوتیپ AA بیشترین درصد پروتئین شیر را دارا بودند (۰۵/۰<P) ولی برای سایر صفات تولیدی شیر تفاوت معنیداری مشاهده نشد)۰۵/۰>P). اثر این چند شکلی بر روی میزان تولید شیر و درصد پروتئین شیر معنیدار بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که این چند شکلی میتواند بهعنوان نشانگر جهت انتخاب برای میزان تولید شیر و درصد پروتئین شیر در جمعیت مورد بررسی مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.